Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/09/2021

    Mimo, że jeszcze go nie użyłem, mam dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Jeszcze go nie przetestowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przybył szybko i całkowicie spełnił moje oczekiwania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Wielka brama Tuya zigbee 3.0. Pracuje z wtyczką Blitzwolf, pasem ledowym Blitzwolf i lampami led Paulmann. Czujniki Xiaomi nie mogą połączyć się z tą bramą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Wspaniałe urządzenie z łatwością steruje przełącznikami Tuya Hub Touch. Doskonale działa z aplikacją Smart Life i Asystentem Google. Oprócz świetnego produktu, również świetne i szybkie, bezbłędne wykonanie!! Wil potrzebuje więcej i na pewno wróci, aby kupić ten!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Brilliant Zigbee Hub, did take about 5 attempts to pair with Tuya app on phone but once done just works. Always leave for about ten minutes before starting to pair I've been told, let it settle into it's new home.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Cena jest uczciwa za to, co dostaniesz. Szybka konfiguracja dotarła jednak w stanie, który wyglądał jakby został zrzucony z budynku, ale nie narzekał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    As easy as Tuya apps, recommended for all kind of Zigbee 3.0 devices. Fast and simple to configure. Not compatible with Mesh or 5Ghz wi-fi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 397
    • Ft7 098
    • Ft12 337
    • Ft14 102
    • Ft12 908
    • Ft21 155
    • Ft5 392
    • Ft6 408
    • Ft33 544
    • Ft8 106
    • Ft25 386
    • Ft24 870
    • Ft12 215
    • Ft17 305
    • Ft17 293
    • Ft21 173
    • Ft19 830
    • Ft7 401