Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(170)
    • 5 Star(150)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2022

    Obraz i dźwięk w nocy z dobrej jakości 🙂👍 Zakres sygnału wifi pozostaje do przetestowania, ponieważ jedna z dwóch anten wifi jest fałszywa z powodu braku kabla odbiornika sygnału

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Świetny aparat. Użyj aplikacji Tuya. I łączy się z Google Assist i Amazon Echo Dot. Za bardzo mi się podobało.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobra kamera. Dobre opakowanie bez żadnych uszkodzeń. Sprawdziłam go, jak tylko się pojawił. Jutro zostanie wstawiony do garażu. A aplikacja mobilna jest bardzo łatwa. Na pewno wezmę jeszcze dwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Aparat jest doskonały i jest specjalna aplikacja do zarządzania kamerą do nagrywania wideo dla telefonu komórkowego i nagrywania dla chmury za nominalną opłatą. I oglądam wideo na żywo. Jestem pod wrażeniem. Dostawa przyszła dużo później i trochę mnie zawiodła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Wszystko jest w porządku Wysyłka jest ukończona Kamera działa Wszystko odpowiada opisowi towarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Znakomita kamera

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    product came quickly also product was very easy to set up and run beautiful picture nice controls excellent product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Kamera pasuje do opisu. Prosta instalacja aplikacji cez.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Szybka dostawa polecam sprzedającego dobrze zapakowane 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$81.99
    • US$16.99
    • US$44.99
    • US$86.99
    • US$49.99
    • US$33.99
    • US$16.99
    • US$31.99
    • US$28.88
    • US$11.99