Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Tom
    DE
    06/03/2021

    Dzięki Bangoodowi! Dostarczone szybciej niż zapowiadano. Ponieważ pierwszy Turbo Racer tak mnie fascynuje, że musiałem go zamówić jeszcze raz! Może być bardzo łatwy w wiązania zszywki w dołączonym otworze (upewnić się, że obie nóżki kontaktowe są również dotykane!!!) i dopiero wtedy włącz! I już proces wiążący się został zakończony. Mini ma najbardziej czułą kontrolę prędkości jaką kiedykolwiek doświadczyłem - po prostu fantastycznie! ---- - stosowanie Dzięki Bangoodowi! Dostarczane szybciej niż reklamowano. Ponieważ pierwszy Turbo Racer tak mnie fascynuje, że musiałem go zamówić jeszcze raz! To jest bardzo łatwe do wbicia zszywki w otworze pod warunkiem(upewnić się, że oba sworznie są dotykane!!!) i dopiero wtedy włączyć! I proces wiążący jest zakończony. Mini ma najbardziej czuły regulator, jakiego doświadczyłem-po prostu fantastyczny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    paczki „porzucić" luźno przez GLS, do pierwszego handlu pod jego ręką (nie punkt przekaźnikowy) bez powiadomienia o przejściu, bez tekstu, bez poczty, Bez głosu msg i z „dostawa na adres odbiorcy" na info o kontynuacji - up... 4 dni poszukiwań z mojej strony, by znaleźć moją paczkę! Wygnanie dla GLS!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP4
    DE
    02/11/2022

    Przede wszystkim dzięki Bangood! Szybka dostawa! Jak zwykle samochody wyścigowe turbo są fantastyczne. Różne konwersje można zobaczyć na moim kanale Youtube https://youtube.com/channel/UCYq6BQ6XeAVLl7Hp71qy78w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP4
    DE
    17/09/2022

    Przede wszystkim, jak zawsze, wielkie podziękowania dla Bangooda! Szybka wysyłka towarów!!! Kupię ten Turbo Racer w kółko, ponieważ jest tak idealny do konwersji! Również stock jest on szalony zabawa! Zob. i wsp. Moje szorty na YT:https://youtube.com/shorts/GaQo0pLcJ0E?feature=udostępnij

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Uszkodzony pojazd, nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Samochód jest bardzo dobrze zrobiony. Przybyli przed czasem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP4
    DE
    25/11/2022

    Dzięki Bangood - szybka dostawa! Zamiast dawać tutaj filcową recenzję, wolę odwołać się do mojego kanału na Youtube „Niemieckie kreacje RC", gdzie można zobaczyć różne konwersje i alternatywy nadwozia, a także konwersje na Hot Wheels wśród szortów! Samochody wyścigowe Turbo są do tego idealne! Nieograniczona rekomendacja zakupu z mojej strony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP4
    DE
    15/11/2022

    Dzięki Bangood! Super szybka dostawa! Zobacz moje inne recenzje tutaj (myślę, że zamówiłem Mini około 10 razy). Możesz zobaczyć więcej konwersji i recenzji Mini na moim kanale Youtube pod „Niemieckie Kreacje RC "!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2022

    Jest w pełni proporcjonalny i działa bardzo dobrze, więc postanowiłem kupić również model Monster Truck C81. Mam nadzieję, że w przyszłości opracują również wersję 4x4 lub AWD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    ... Naprawdę bardzo mały samochód RC, dobrze zapakowany i dostarczony szybko. /Test funkcjonalny jest wciąż w toku...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.05
    • US$47.99
    • US$113.99
    • US$32.99
    • US$79.99
    • US$65.99
    • US$58.99
    • US$47.99
    • US$7.99
    • US$108.99
    • US$65.99
    • US$12.99
    • US$99.99
    • US$82.99
    • US$129.35
    • US$62.99
    • US$145.99
    • US$475.99