Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TomVIP5
    DE
    06/03/2021

    Dzięki Bangoodowi! Dostarczone szybciej niż zapowiadano. Ponieważ pierwszy Turbo Racer tak mnie fascynuje, że musiałem go zamówić jeszcze raz! Może być bardzo łatwy w wiązania zszywki w dołączonym otworze (upewnić się, że obie nóżki kontaktowe są również dotykane!!!) i dopiero wtedy włącz! I już proces wiążący się został zakończony. Mini ma najbardziej czułą kontrolę prędkości jaką kiedykolwiek doświadczyłem - po prostu fantastycznie! ---- - stosowanie Dzięki Bangoodowi! Dostarczane szybciej niż reklamowano. Ponieważ pierwszy Turbo Racer tak mnie fascynuje, że musiałem go zamówić jeszcze raz! To jest bardzo łatwe do wbicia zszywki w otworze pod warunkiem(upewnić się, że oba sworznie są dotykane!!!) i dopiero wtedy włączyć! I proces wiążący jest zakończony. Mini ma najbardziej czuły regulator, jakiego doświadczyłem-po prostu fantastyczny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Samochód jest bardzo dobrze zrobiony. Przybyli przed czasem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wygląda na fajny samochód. Ładuje się w porządku! Jeszcze testowanie połączenia z pilotem, który jest kupowany oddzielnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Niesamowite za tą cenę. Fantastyczna zabawa przy stole.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    paczki „porzucić" luźno przez GLS, do pierwszego handlu pod jego ręką (nie punkt przekaźnikowy) bez powiadomienia o przejściu, bez tekstu, bez poczty, Bez głosu msg i z „dostawa na adres odbiorcy" na info o kontynuacji - up... 4 dni poszukiwań z mojej strony, by znaleźć moją paczkę! Wygnanie dla GLS!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Istnieje wiele recenzji tej maszyny, więc dodam tylko to, co sprawia, że ta jest inna. Ma bardzo ładne wykończenie z paskami i sponsorami i dobrą skali. Nie jest nieproporcjonalny jak np. Micromachines. Dostaje się w ładnym mikropudełku i kabel USB-C. Miałem szczęście, że znalazłem go w promocji, więc zapłaciłem tylko 37 euro. Normalna cena 50+ euro moim zdaniem nie jest uzasadniona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo ładne i szczegółowe małe samochody z przednimi i tylnymi światłami, reagują doskonale z kontrolerami Turbo Racing P32, które zamówiłem. Dość niska prędkość, ale świetna zabawa. Sterowanie może stać się kołysane w samochodzie (na przykład tylko jazda na lewo zakrętach), ale wyłączanie samochodu i sterownika i włączanie ponownie może to naprawić. Mata torów Turbo Racing jest trochę za mała, by być prawdziwym wyzwaniem wyścigowym (zbyt ostre zakręty). Tylko prawdziwe, ale jest wysoka cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Przybył na czas do Wielkiej Brytanii w dobrym stanie. Działa dobrze. Będzie znowu kupować od Bang Good.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Niewiarygodna wytrzymałość. Wspaniałe wyścigi stołowe dla dzieci, a także dla dorosłych. Bateria działa znacznie dłużej niż 40 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Mini samochód extra: wytrzymały, poręczny, dokładny z dobrym czasem gry, gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 095
    • Ft16 206
    • Ft2 623
    • Ft22 764
    • Ft18 010
    • Ft3 929
    • Ft26 443
    • Ft5 798
    • Ft11 202
    • Ft59 239
    • Ft8 240
    • Ft17 094
    • Ft4 271
    • Ft6 714
    • Ft21 674
    • Ft65 638
    • Ft32 054
    • Ft13 043