Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TomVIP5
    DE
    06/03/2021

    Dzięki Bangoodowi! Dostarczone szybciej niż zapowiadano. Ponieważ pierwszy Turbo Racer tak mnie fascynuje, że musiałem go zamówić jeszcze raz! Może być bardzo łatwy w wiązania zszywki w dołączonym otworze (upewnić się, że obie nóżki kontaktowe są również dotykane!!!) i dopiero wtedy włącz! I już proces wiążący się został zakończony. Mini ma najbardziej czułą kontrolę prędkości jaką kiedykolwiek doświadczyłem - po prostu fantastycznie! ---- - stosowanie Dzięki Bangoodowi! Dostarczane szybciej niż reklamowano. Ponieważ pierwszy Turbo Racer tak mnie fascynuje, że musiałem go zamówić jeszcze raz! To jest bardzo łatwe do wbicia zszywki w otworze pod warunkiem(upewnić się, że oba sworznie są dotykane!!!) i dopiero wtedy włączyć! I proces wiążący jest zakończony. Mini ma najbardziej czuły regulator, jakiego doświadczyłem-po prostu fantastyczny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Samochód jest bardzo dobrze zrobiony. Przybyli przed czasem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    ... Naprawdę bardzo mały samochód RC, dobrze zapakowany i dostarczony szybko. /Test funkcjonalny jest wciąż w toku...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wygląda na fajny samochód. Ładuje się w porządku! Jeszcze testowanie połączenia z pilotem, który jest kupowany oddzielnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Niesamowite za tą cenę. Fantastyczna zabawa przy stole.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Istnieje wiele recenzji tej maszyny, więc dodam tylko to, co sprawia, że ta jest inna. Ma bardzo ładne wykończenie z paskami i sponsorami i dobrą skali. Nie jest nieproporcjonalny jak np. Micromachines. Dostaje się w ładnym mikropudełku i kabel USB-C. Miałem szczęście, że znalazłem go w promocji, więc zapłaciłem tylko 37 euro. Normalna cena 50+ euro moim zdaniem nie jest uzasadniona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Otrzymałem rozkaz w idealnym stanie, dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Otrzymałem rozkaz w idealnym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Produkt dotarł w idealnym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Niewiarygodna wytrzymałość. Wspaniałe wyścigi stołowe dla dzieci, a także dla dorosłych. Bateria działa znacznie dłużej niż 40 minut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$137.99
    • US$108.99
    • US$18.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$58.99
    • US$88.99
    • US$11.99
    • US$60.99