Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2021

    Zamów przyjazd w ciągu 8 dni 👍🏻 wspaniałe małe samochody ❤ ️ doskonała jakość produkcji., bardzo ładne wykończenie powłoki. Pod wrażeniem małego rozmiaru. Kierunek i proporcjonalne przyspieszenie cyfrowe/hamowanie dużego. Kupiłem pierwszy żółty i nie mogłem się oprzeć watahy z dwoma Mini. Pozostaje tylko zrobić obwód, aby bawić się z wieloma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Po wyścigu jeden samochód wydaje się trochę powolny, ale nie tak bardzo, jeden samochód wydaje się piszczący silnik jazdy, a to jest nieco szybszy! Wysyłka była tego samego dnia zamówienia, a dostawa była super szybka w niecały tydzień do Wielkiej Brytanii! Dziękuję bangood za zorganizowanie szybkiej dostawy, zalecane mikro samochód RC do jazdy razem i do odbioru, to moje drugie zamówienie tego samego przedmiotu i będzie kupować więcej do kolekcji! Fajny przedmiot i dobry sprzedawca (bangood), Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Wszystko sprawdzone i przetestowane i wszystko dobrze, działa jak zwykle i nie ma problemu z prędkością lub kierowaniem. Będzie fajnie ścigać się razem, Ten pakiet ma 1 kontroler i dwa samochody i 1 dodatkowe ciało do malowania. Otrzymany w ciągu 2 tygodni do Wielkiej Brytanii.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Zamówienie nadeszło bardzo szybko. To jest naprawdę przyjemne. Szczerze, uwielbiam te małe samochody Turbo Racing, są bardzo zwrotne, w towarzystwie przednich i tylnych świateł, mają dobrą autonomię, łatwe do ładowania 40 minut wystarczy, W pudełku jest 1 ciało do dekoracji i 2 samochody w różnych kolorach do wyboru. Pilot jest dość prosty w użyciu, poza tym zamówiłem inne samochody Turbo Racing w różnych kolorach, to jest tak miłe, że bardzo polecam te Turbo Racing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Te maleństwa są wspaniali. Podatny na włosy i jak się spodziewałem trochę trudne do pracy z większymi palcami. W sumie to całkiem zadowolony. Czy definitywnie kupiłbym je ponownie Mam halowy tor wyścigowy w północnej Albercie. Zbudowałem tor specjalnie dla tych maluchów, a moi klienci je uwielbiają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    /Droga Banggood, Otrzymałem produkt dzisiaj i otrzymałem jeden wczoraj z innego zamówienia. Jednak dzisiejsze zamówienie nie obejmowało pustego nadwozia. To jest duży problem. Chciałem to namalować z moim synkiem. Jakie rozwiązanie jest możliwe?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Mamy drugi nadajnik z naszego RGT 1/24, tego samego typu, działa jak przypuszczano. Teraz mamy kilka wyścigów za, i znaleźliśmy piękne puzzle-podobne zmienne ogony toru tutaj w Republice Czeskiej ( strona postavsimesto.cz). Samochody są doskonałe, łatwe w prowadzeniu, krótkie ładowanie i długi czas zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Bardzo szybka dostawa. Produkt dobrze zapakowany. Uważaj, czerwony kolor to bardziej neonowa pomarańcza. Nikiel dla niebieskich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Gdy na zewnątrz jest zimno, robię wyścigi w pomieszczeniach, dostawa jest bardzo szybka. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Te są po prostu zbyt zabawne!!! Próbuję zdobyć po jednym dla wszystkich moich przyjaciół 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$78.99
    • US$63.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$119.51
    • US$23.99
    • US$60.99
    • US$62.99
    • US$7.99
    • US$146.99
    • US$119.99
    • US$60.99
    • US$18.99
    • US$132.99
    • US$13.99
    • US$47.99
    • US$105.99
    • US$41.03