Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(178)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(178)
    • 5 Star(170)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2021

    Zamów przyjazd w ciągu 8 dni 👍🏻 wspaniałe małe samochody ❤ ️ doskonała jakość produkcji., bardzo ładne wykończenie powłoki. Pod wrażeniem małego rozmiaru. Kierunek i proporcjonalne przyspieszenie cyfrowe/hamowanie dużego. Kupiłem pierwszy żółty i nie mogłem się oprzeć watahy z dwoma Mini. Pozostaje tylko zrobić obwód, aby bawić się z wieloma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Te maleństwa są wspaniali. Podatny na włosy i jak się spodziewałem trochę trudne do pracy z większymi palcami. W sumie to całkiem zadowolony. Czy definitywnie kupiłbym je ponownie Mam halowy tor wyścigowy w północnej Albercie. Zbudowałem tor specjalnie dla tych maluchów, a moi klienci je uwielbiają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Zamówienie nadeszło bardzo szybko. To jest naprawdę przyjemne. Szczerze, uwielbiam te małe samochody Turbo Racing, są bardzo zwrotne, w towarzystwie przednich i tylnych świateł, mają dobrą autonomię, łatwe do ładowania 40 minut wystarczy, W pudełku jest 1 ciało do dekoracji i 2 samochody w różnych kolorach do wyboru. Pilot jest dość prosty w użyciu, poza tym zamówiłem inne samochody Turbo Racing w różnych kolorach, to jest tak miłe, że bardzo polecam te Turbo Racing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Świetnie, jak opisano, Małe samochody RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Po wyścigu jeden samochód wydaje się trochę powolny, ale nie tak bardzo, jeden samochód wydaje się piszczący silnik jazdy, a to jest nieco szybszy! Wysyłka była tego samego dnia zamówienia, a dostawa była super szybka w niecały tydzień do Wielkiej Brytanii! Dziękuję bangood za zorganizowanie szybkiej dostawy, zalecane mikro samochód RC do jazdy razem i do odbioru, to moje drugie zamówienie tego samego przedmiotu i będzie kupować więcej do kolekcji! Fajny przedmiot i dobry sprzedawca (bangood), Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Mamy drugi nadajnik z naszego RGT 1/24, tego samego typu, działa jak przypuszczano. Teraz mamy kilka wyścigów za, i znaleźliśmy piękne puzzle-podobne zmienne ogony toru tutaj w Republice Czeskiej ( strona postavsimesto.cz). Samochody są doskonałe, łatwe w prowadzeniu, krótkie ładowanie i długi czas zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Gdy na zewnątrz jest zimno, robię wyścigi w pomieszczeniach, dostawa jest bardzo szybka. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Wszystko sprawdzone i przetestowane i wszystko dobrze, działa jak zwykle i nie ma problemu z prędkością lub kierowaniem. Będzie fajnie ścigać się razem, Ten pakiet ma 1 kontroler i dwa samochody i 1 dodatkowe ciało do malowania. Otrzymany w ciągu 2 tygodni do Wielkiej Brytanii.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Te są po prostu zbyt zabawne!!! Próbuję zdobyć po jednym dla wszystkich moich przyjaciół 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tom
    DE
    14/10/2022

    Przede wszystkim dzięki Bangood! Po raz kolejny nie mogłem się oprzeć tej ofercie za podwójne opakowanie! Również fantastyczne na konwersje! Zobacz także moje spodenki na Youtube https://youtube.com/shorts/ZSIuBvNJ27Q?feature=share Niestety „Turbo Racing" ma niewielką wadę w formie wtryskowej na przedniej osi w ostatnim Turbo Racer'n. Po prawej to jest skok, po lewej niestety nie więcej! Dzięki szlifowaniu we właściwym miejscu problem ten można jednak rozwiązać! Jak powiedziałem, pierwsi Turbo Racerzy nie mieli tego problemu! Podobnie jak we wszystkich moich poprzednich recenzjach, absolutne zalecenia kupna z mojej strony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$12.39
    • US$19.99
    • US$55.89
    • US$54.99
    • US$45.99
    • US$97.99
    • US$118.99
    • US$129.99
    • US$32.99