Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2021

    Mały samochód (5 cm długości!), bardzo ładny, łatwy i przyjemny w prowadzeniu. Pakiet zawiera nadajnik, kabel do ładowania, spinacz, kompletny samochód i dwa nadwozia do malowania. Stery są proporcjonalne, transmisja w 2,4Ghz pozwala używać wielu samochodów jednocześnie, do ekscytujących wyścigów. Dla tego samochodu stworzyłem modułowy tor, który jest łatwy do zbudowania i montażu. Jeśli to interesujące, opublikowałem instrukcje, szukajcie „FFModTracks".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    28/04/2021

    Teraz zamówiłem ten „Turbo Racer" po raz trzeci (i oceniany kilka razy tutaj) - jestem całkowicie entuzjastyczny. Może być napędzany/sterowany prawie nienormalnie czuły i to jest szalona zabawa! Mogę to polecić bez ograniczeń! Dzięki Bangood za takie produkty. Teraz zamówiłem ten „Turbo Racer" po raz trzeci(i oceniłem go kilka razy tutaj)-Jestem całkowicie zachwycony. Może być napędzany/sterowany prawie nienormalnie czuły i to jest dużo zabawy! Mogę go polecić bez zastrzeżeń! Dziękuję Bangood za takie produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Zaskakujące, bardzo małe, niezwykle zwinne... Bardzo dobrze wykończone, bateria za twarda, szybka kontrola... Bardzo dobrze. (mniejsze niż gorące koła, zobacz zakup zdjęć)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Wow this car is so tiny! It arrived today just 5 days after I placed my order. It came in excellent condition. I'm having a lot of fun playing with it on my 4ft by 2ft folding table with binder clips and rubber bands for guard rails 😁. Thanks, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Super zadowolony Szybka wysyłka Szybki samochód w pełni proporcjonalny Znakomity produkt!!! Mamy dwie dodatkowe muszle, żebyś spersonalizował... niesamowity 👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Mam dziś moje turbo wyścigowy samochód. Wow, jest mały! Nie mogę się doczekać, aż zacznie się ganiać wokół mojego stołu w jadalni. 5cmx2,5cm i tylko 2cm wzrostu to mała rzecz, ale naprawdę szczegółowa jestem pod wrażeniem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Niesamowity mały model. Najmniejszy jaki miałem okazję prowadzić. Mega zabawka. Można zabrać do kieszeni i mieć go zawsze ze sobą. Świetna sprawa dla dzieciaków. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Bardzo fajny samochód dla zabawy bissel:D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Przybyła po 9 dniach od zamówienia. Jest taki malutki!!!! Bardzo mi się podobało pudełko i prezentacja!!! Na razie uwielbiam po prostu oglądać go w pudełku (nie miałem jeszcze czasu, aby go otworzyć).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Dostawa szybko! Cieszę się, 😃👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 054
    • Ft4 577
    • Ft51 960
    • Ft14 041
    • Ft22 590
    • Ft28 391
    • Ft16 209
    • Ft7 324
    • Ft41 824
    • Ft36 634