Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(384)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(384)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Tom
    DE
    03/03/2021

    Po pierwsze, wielkie podziękowania dla Bangooda! Jestem na wolności - fantastyczny samochód z mikro RC! Filmy o tym produkcie są na YouTube bez końca - powiedzieć więcej niż moje słowa. Raz próbowałem pokazać możliwe KAROSSIERIE WARIANTY na moich zdjęciach. Z pewnymi umiejętnościami i konwersją może pasować do skali H0, karoserii! Ponieważ chciałem spróbować tym razem, zamówiłem drugiego Mini Coopera (tylko samochód). Oczywiście, gwarancja wygasa - proszę pamiętać! Wszystko przybyło bardzo dobrze zapakowane. Cieszę się, że zamówiłem Turbo Racera! Po pierwsze, wielkie podziękowania dla Bangooda! Rozwaliło mnie fantastyczny samochód z mikro RC! Na YouTube są nieskończone filmy o tym produkcie - mówią więcej niż moje słowa. Próbowałem pokazać możliwe warianty ciała na moich zdjęciach. Z odrobiną umiejętności i modyfikacji, ciało w skali H0 może pasować! Ponieważ chciałem spróbować tego, zamówiłem drugiego Mini Coopera (tylko samochód). Gwarancja oczywiście wygasa wraz z konwersją- proszę wziąć pod uwagę to! Wszystko przybyło bardzo dobrze zapakowane. Cieszę się, że zamówiłem Turbo Racer!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Absolutnie niesamowite! Uwielbiam, polecam! Super, super, super! Obejrzyjcie mój film w sekcji wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Jeszcze nie otworzyłam pudełka, ale jestem bardzo zadowolona, że otrzymałam je tak szybko (mniej niż 15 dni do Włoch) i w tak idealnym stanie, jak widać na zdjęciach. Chciałbym mieć dużo zabawy z nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Super zabawna zabawka.... Jeździ dużo szybciej niż Vw t1 od Carsona, pilot idealnie pasuje do ręki...i jest o połowę tańszy.... Zamówiłem już drugi, żeby móc ścigać się z synem...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Zamówiony 27 marca, otrzymany 2 kwietnia, wysłany z Francji 👍🏻 wspaniały mały samochód ❤ ️ doskonała jakość produkcji. Proporcjonalne cechy cyfrowe dużego, bardzo ładnego wykończenia powłoki. Pod wrażeniem małego rozmiaru.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Lubiłem wózek i sterowanie, ale nie sądziłem, że jest taki mały. Samochód jest mały, trochę większy niż moneta. Bardzo droga wartość dla tak małego samochodu, zobaczymy, że koszt jest przez zastosowanej technologii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Te małe samochody są takie zabawne. I dość wytrzymały. Zbudowałem tor tylko po to, żeby się z nimi ścigać z wnukami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Wreszcie RTR Micro Scale Samochód RC i jest idealny, doskonały, doskonały!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Ledwo zamówione, już otrzymane, Doskonały mały samochód, co powiedzieć, jest naprawdę miły, polecam, tylko trochę drogi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jest bardzo słodki i ma najlepsze wyniki. Jeśli jesteś hobby RC, musisz je kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$108.99
    • US$125.99
    • US$67.99
    • US$147.99
    • US$122.99
    • US$52.99
    • US$60.99
    • US$76.99