Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(255)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(255)
    • 5 Star(251)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TomVIP5
    DE
    03/03/2021

    Po pierwsze, wielkie podziękowania dla Bangooda! Jestem na wolności - fantastyczny samochód z mikro RC! Filmy o tym produkcie są na YouTube bez końca - powiedzieć więcej niż moje słowa. Raz próbowałem pokazać możliwe KAROSSIERIE WARIANTY na moich zdjęciach. Z pewnymi umiejętnościami i konwersją może pasować do skali H0, karoserii! Ponieważ chciałem spróbować tym razem, zamówiłem drugiego Mini Coopera (tylko samochód). Oczywiście, gwarancja wygasa - proszę pamiętać! Wszystko przybyło bardzo dobrze zapakowane. Cieszę się, że zamówiłem Turbo Racera! Po pierwsze, wielkie podziękowania dla Bangooda! Rozwaliło mnie fantastyczny samochód z mikro RC! Na YouTube są nieskończone filmy o tym produkcie - mówią więcej niż moje słowa. Próbowałem pokazać możliwe warianty ciała na moich zdjęciach. Z odrobiną umiejętności i modyfikacji, ciało w skali H0 może pasować! Ponieważ chciałem spróbować tego, zamówiłem drugiego Mini Coopera (tylko samochód). Gwarancja oczywiście wygasa wraz z konwersją- proszę wziąć pod uwagę to! Wszystko przybyło bardzo dobrze zapakowane. Cieszę się, że zamówiłem Turbo Racer!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Super zabawna zabawka.... Jeździ dużo szybciej niż Vw t1 od Carsona, pilot idealnie pasuje do ręki...i jest o połowę tańszy.... Zamówiłem już drugi, żeby móc ścigać się z synem...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Zamówiony 27 marca, otrzymany 2 kwietnia, wysłany z Francji 👍🏻 wspaniały mały samochód ❤ ️ doskonała jakość produkcji. Proporcjonalne cechy cyfrowe dużego, bardzo ładnego wykończenia powłoki. Pod wrażeniem małego rozmiaru.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Jeszcze nie otworzyłam pudełka, ale jestem bardzo zadowolona, że otrzymałam je tak szybko (mniej niż 15 dni do Włoch) i w tak idealnym stanie, jak widać na zdjęciach. Chciałbym mieć dużo zabawy z nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    richtig geiles Auto meine kleine wollte auch sofort einen haben und da habe ich noch ein in lila bestellt:D er ist sehr feinfühlig zu steuern langsam anfahren möglich es macht einfach nur spaß damit. PS: die Katze flippt total aus bei dem auto super witzig vor dem monter davon zu fahren xDD

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Arrivée un petit peu chargé, plus qu'à ajouter 4 petites piles et faire le BIND (liaison Radio commande / Voiture) et tout fonctionne pour faire des tours de piste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Lubiłem wózek i sterowanie, ale nie sądziłem, że jest taki mały. Samochód jest mały, trochę większy niż moneta. Bardzo droga wartość dla tak małego samochodu, zobaczymy, że koszt jest przez zastosowanej technologii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Przedmiot jest przywiązany do fabryki. Porusza się w tę i z powrotem z powodu niskiej baterii w moim TX. Muszę jeszcze do 4 AAA. Uaktualniemy później. Piękny, mały samochód RC.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Naprawdę górą, Doskonały produkt, stajesz się znowu dzieckiem z tymi małymi samochodami... Bardzo postępowe w przepustnicy, jak w zakrętach łatwe do regulacji przycinania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Kocham te cienkie samochody, działają bardzo dobrze i są super fajne i słodkie. Już kupiłem 3. Jednakże, chciałbym Banggood zmienić ich politykę żeglugową. Każde pudełko, po prostu zapakowane w torbę, przybyło uszkodzone. Samochody i wszystko inne jest w porządku, jednak trudno dać jako prezent na Boże Narodzenie, jeśli pudełko jest takie brzydkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 368
    • Ft10 222
    • Ft24 116
    • Ft4 271
    • Ft3 929
    • Ft28 696
    • Ft20 147
    • Ft22 763
    • Ft16 209
    • Ft20 095
    • Ft99 526
    • Ft32 790
    • Ft20 452
    • Ft22 211
    • Ft32 054
    • Ft20 452
    • Ft28 696
    • Ft5 990