Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Świetny produkt, mam wszystkie turbo modele wyścigowe, a ten jest zdecydowanie najzabawniejszy, ze względu na jego wysokość może biegać po wielu rodzajach terenu. To jest niesamowity mikro-wyciskacz. Pod względem szczegółowości górne światła są trochę zbyt duże, ale mogą być usunięte, ponieważ nie są lutowane mają wtyczkę. W tym modelu kanał 3 włącza przednie światła i 4 światła tylne, nie ma świateł hamulcowych jak C71/2/3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Świetna jakość, nie spodziewałem się, że samochód będzie tak solidny, a kontroler jest dobry w cenie. Światła mogą być sterowane za pomocą pilota, co uważam za miły akcent. Trzeba się trochę przyzwyczaić, ponieważ układ kierowniczy jest niesamowicie szybki, znowu, nie spodziewałem się, że coś takiego poradzi sobie dobrze. Wielkim zabójcą nudy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Jak zwykle, dostawa jest poprawna i planowana na czas. Kolekcja jest prawie w całości z tego małego monster truck Turbo Racing, to jest niezwykłe z jego białe światła z przodu i czerwony z tyłu. Posiada również małe zawieszenie, aby przeskoczyć przeszkody znajdujące się w pudełku. W skrócie, tylko szczęście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Muy contento con este cochecito va como la seda y todo a super divertido pues trae unas mini rampas, que facilitan el poder dar mini saltos que son lo mejor de este coche muy contento.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Wielki mały samochód RC z pełną kontrolą proporcjonalną. Ma to samo podwozie co pojazd typu Mini, ale tym razem już z szybszym silnikiem i więcej sprężynowym ruchem na przednich kołach. Duże koła offroadowe wyglądają dobrze i sprawiają, że ta mała ciężarówka wspina się na małe obręcze, jak krawędź dywanu, gdzie czyste pojazdy utknęły. Jedynym słabym punktem jest to, że nie ma prawdziwego zawieszenia na tylnej osi, ale jest to niewielka wada ze względu na jej rozmiar i wagę. Krótszy przedni oberhang jeszcze bardziej zwiększyłby zdolności wspinaczkowe. Ogólnie rzecz biorąc, zdecydowanie świetna rekomendacja, jeśli jesteś w kieszonkowym rozmiarze samochodów RC. Teraz mam nadzieję, że Turbo Racing wypuści mały pełzacz. Może w G500 jak ciało, byłoby miło.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    the 1/76 monster truck is so much fun, they are also good quality but more importantly GREAT FUN, with a few of these you can have some great little races, my little girl and I love them..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Gwarantowana dostawa .. Bardzo fajny ruch rc....gratulacje na stworzenie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    W porządku, jedyną rzeczą jest to, że linia eu priorytetu, który jest zwykle, gdy zamawiam z bg, teraz jest punkt odbioru w pobliżu mojego domu, którego nie wybrałem dla mojego zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Turbo Racing C81 is a micro RC Truck that is a Hot Wheels size but its specifications are as a Traxxas or an Axial RC car. I love the full proportional tiny RC. I have another Turbo Racing mini cooper but it's better. Higher ground clearance and better speed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Wspaniała, malutka bryka. Bardzo szybki jak na rozmiar, a także łatwy i precyzyjny w sterowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.19
    • US$60.99
    • US$119.51
    • US$75.99
    • US$19.99
    • US$20.99
    • US$78.99
    • US$23.99
    • US$69.99
    • US$119.99
    • US$25.99
    • US$62.99
    • US$285.19
    • US$100.99
    • US$85.99
    • US$47.00
    • US$132.99
    • US$230.29