Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(87)
    • 5 Gwiazda(84)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2023

    Świetny samochód RC i świetna zabawa. Bardzo dobrze pasuje do mojej kolekcji Turbo Racing. Został dostarczony bardzo szybko. wszystko dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2023

    Bardzo małe, dobrze wykonane. i niezwykle zwrotny. C75 z kolekcji turbo Racing jest najszybszy. a to ze względu na jego rozmiar +- 6 cm naprawdę super szybki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2023

    calidad como cualidad!!! los c75 corren mucho más que los anteriores... llegan con luces intermitentes... pepinazo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2023

    Przybył bardzo dobrze, nie ma problemów z pakietem, działa bardzo dobrze i wygląda tak, jak na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2023

    Zamówienie dobrze przyjęte, jak opisano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2024

    very impressive, love the RC 1/76 turbo racing c75 worth the money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2023

    kolejność zgodnie z opisem De wątroba w ciągu - 10 dni 100% zadowolenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2023

    Świetny mały Turbo Racing, uwielbiam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2024

    Fajny samochód RC jak na tę cenę i rozmiar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2024

    Pełen jasnych gadżetów, szybko się toczy, bardzo realistyczny, ale na bardzo płaskiej powierzchni i wada polega na tym, że mniej dobrze skręca w lewo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$158.99
    • US$48.99
    • US$141.99
    • US$65.99
    • US$94.99
    • US$118.99
    • US$80.99
    • US$108.99
    • US$11.99