Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2021

    Tylko przetestuj wszystko i prędkość jest w porządku, ale w porównaniu do C71 nie jest tak szybki, C71 jest najlepszą kontrolą i prędkością, THR na C72/3 jest w rzeczywistości spadek z modelu C71! Kupiłem też C72 i ma problemy z układem kierowniczym, będę potrzebował wymiany do tego... W każdym razie to zamówienie przybyło bardzo szybko w ciągu jednego tygodnia do Wielkiej Brytanii, więc dzięki Bangood za szybką dostawę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Zajebiście mały samochód RC! Sterowanie jest dość spójne, krzywa przepustnicy jest ładna, i świetnie było się ścigać z przyjaciółmi. Również uwielbiam diody LED, miły dotyk! Skończyło się na kupowaniu więcej haha

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    /Świetny samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo wspanialy maly rc. Naprawdę mi się podoba. Kupiłem go do mojej kolekcji i nie do końca do zabawy. Bardzo fajny z działającymi światłami i podwoziami i bardzo szybki jak na rozmiar. Na pewno kupimy ponownie w innym kolorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Mam też mini Coopera wyglądającego. Jest to bardzo cenna aktualizacja do skali 1/72. Jak trzy prędkości i sterowanie światłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Wszystkie rodzaje są dostępne w różnych rodzajach Każda z nich ma swoją osobowość i jest interesująca Następnym razem, chciałbym AWD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Fantastycznie, biorąc pod uwagę rozmiar nie ma nic lepszego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Dziękuję bardzo, bardzo dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$140.99
    • US$15.99
    • US$106.99
    • US$310.99
    • US$104.99
    • US$60.99
    • US$90.99
    • US$51.99
    • US$15.99
    • US$58.29
    • US$488.99
    • US$318.54
    • US$88.99
    • US$88.54
    • US$70.99
    • US$76.99
    • US$65.99
    • US$88.99