Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2021

    Bardzo szybka dostawa do Wielkiej Brytanii w ciągu zaledwie jednego tygodnia, dzięki, fioletowy model C72 ma niebieski samochód pod światłem, który sprawia, że wygląda bardzo fajnie, i jest bardzo jasne, jak również! Po przetestowaniu wszystkiego jazda i zakręty są w porządku i dokładne i kontroli naprawdę dobrze, prowadzenie jest bardziej wygodne i gładkie niż C71, a prawdopodobnie nawet lepsze niż jazda C73. Miałem zamiar dać 5 gwiazdek za ten samochód jednak kontroler otrzymałem problem; wielobarwne światło ładowania nie działa w kontrolerze i prawdopodobnie ładowanie nie działa. Nadal polecam kupić ten fioletowy samochód C72 rc i od bangood, tak aby uzyskać szybką dostawę i będą próbowali rozwiązać i pomóc z problemami po sprzedaży (nadzieję). dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Naprawdę dobry samochód micro RC i szybka wysyłka do Wielkiej Brytanii w ciągu jednego tygodnia! Po przetestowaniu wszystkich prędkości kierownicy i przepustnicy w pełni działające i dokładne obroty po obu stronach. Samochód RC C72 jest najlepszy do tej pory po jeździe, jazda jest bardzo gładka i dokładna i czuje się lepiej w prowadzeniu niż C73 i C71. Poprzednie zamówienie otrzymane było wadliwe i Banggood je zastąpił, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Ma inny kolor niż w zamówieniu. W sumie to wciąż dobry i zabawny samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Super szczegółowe i zabawne w prowadzeniu. Doskonała jakość jak na tak mały samochód ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    ładne, jak zamawiane na aplikacje 👍🏻👍🏻 działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    /Bardzo fajny model, Oświetlenie jest przełączalne, To jest dużo zabawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Bardzo mały model, bardzo fajny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    I haven't had the chance yet to test everything but, the car looks great and shipping was fast. I'm still waiting for my other 2 limited editions to come in from other venders. I am in the middle of packing to move into a new house. Once I receive the other cars and get settled in I will do a comparison on all 4 models and race all 4 on video. I already own the mini from last year. I love the size of these cars!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Jestem właścicielem pierwszego generatora turbo 1/76 mini, a te samochody nowej generacji są w jakiś sposób jeszcze lepsze. Wszystko zostało udoskonalone na nowym podwoziu C73, wbudowane w ulepszoną prędkość i nowy przełącznik przepustnicy D/R. Działające światła hamowania i gabloty. I aby z góry można nawet kontrolować światła na nadajniku. Myślę, że tym nowym wozom brakuje tylko świateł skrętowych. A detale na nowym ciele są niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Wszystko idealne, przybyło przed czasem. Samochód mikrosamochód wielkości hotelu koła bardzo zabawne, na razie bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 948
    • Ft25 877
    • Ft28 947
    • Ft18 324
    • Ft3 643
    • Ft11 277
    • Ft24 272
    • Ft20 831
    • Ft16 925
    • Ft14 646
    • Ft53 059
    • Ft10 739
    • Ft23 761
    • Ft20 505
    • Ft147 386
    • Ft24 640
    • Ft31 873
    • Ft23 683