Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    Świetny mały rajdowiec. Doskonale działa z moimi radiostacjami. Dużo szybciej niż Mini. Mini podoba mi się bardziej, jest wystarczająco szybki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • Tom
    DE
    08/11/2022

    Przede wszystkim dzięki Bangood! Szybka wysyłka! Po kilku Turbo Racing Cars jest to mój drugi C71. Bardzo podoba mi się liniowa krzywa przepustnicy – nie nazwałbym więc C71 „poprzednikiem" C72, C73. (mają zupełnie inną krzywą gazu i nie przyspieszają liniowo - ale w 3 różnych liniowościach). Teraz, gdy dowiedziałem się (zdemontowałem i spojrzałem), jak używać C71 do konwersji, zamówię kolejny. Więcej na moim kanale Youtube (niemiecki RC Creations).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Tom
    DE
    04/11/2022

    Przede wszystkim dzięki Bangood! Szybka wysyłka! Jestem bardzo zadowolony z C71! Podoba mi się liniowa krzywa przepustnicy prawie lepiej niż inne C73. Porównanie można znaleźć na moim kanale Youtube „German RC Creations" wśród krótkich spodenek! C71 steruje zarówno w lewo, jak i w prawo (w przeciwieństwie do innych Turbo Racing Cars). Nieograniczona rekomendacja zakupu z mojej strony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2022

    Mały samochód C71 przyjazny, otrzymany na czas. Sprzedawane z akcesoriami do segregatora i ładowarki. Uważaj, bateria jest 15 mah za słaba jak na moją część.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2022

    Zamówienie otrzymane na czas, lubię pozostać bardziej niż spróbować, to kończy kolekcję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2022

    Fantastyczny samochód, kocham go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2022

    Top szybka dostawa Les s niż tydzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Es ist mein zweites 1/76 Auto. Wie beim Ersten ist die Qualität gut. Jetzt kann man endlich Rennen fahren.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2022

    Wszystko jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2022

    Idealny mały samochód RC. Przybył w czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$64.99
    • US$113.99
    • US$47.99
    • US$53.39
    • US$81.99
    • US$55.05
    • US$78.99
    • US$9.99
    • US$129.99
    • US$58.99
    • US$15.99
    • US$79.99
    • US$20.79
    • US$62.99
    • US$127.99
    • US$54.99
    • US$118.99
    • US$85.99