Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/11/2021

    Bardzo szybko dostarczyć do uk w zaledwie tydzień! Dzięki, wszystko dobrze i działa po testach, zakręty i prędkość jest w porządku, C71 przyspiesza najszybciej i jest naprawdę dobry do wyścigów. Nawet z modelami C72 i C73 jest nadal dobrze mieć C71 dla innego doświadczenia w prowadzeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Niesamowite, że to był dziecięcy sen. Najmniejszy samochód RC ze świata jak gorące koła lub pudełko zapałek. Idealne i niewiarygodne jakościowo sprawdź moją recenzję na YouTube THX Bangood (ang. Bangood)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    produkt przyszedł w czasie ustawić ładny produkt i to jest dużo zabawy i jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Zajebisty samochód! Uwielbiam efekty świetlne, jest bardzo szybki, więc tak, chciałbym jeszcze kupić mini, aby zrobić trochę relaksującej jazdy, jak to wymaga dużo koncentracji... Chciałbym zobaczyć więcej ciał!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Chłodny Mały samochód RC Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dotarł na czas (tydzień) i dokładnie tak, jak opisano. Zdecydowanie warte swojej ceny! 70 euro dobrze wydane! Tylko nie wyciągaj ręki tak jak ja, że dostałem dwa kolejne później.. zbyt miłe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Świetna rzecz, szybka wysyłka. Absolutnie polecam samochód RC. Prowadzi bardzo precyzyjnie i może być bardzo dobrze kontrolowany. Przednie koła zamontowane są nawet sprężynowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Naprawdę zabawne, 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Jak na razie dobrze. Ten mały samochód wyciągnięty z pudełka był dokładnie tym, o czym marzyłem i więcej. Mniejszy niż oczekiwałem, co bardziej mi się spodobało. Moje koty myślą, że to robak, świetny w toalecie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Naprawdę idealnie, zabawnie i szybko. Idealne dla małych ras w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 482
    • Ft19 007
    • Ft24 438
    • Ft11 354
    • Ft24 579
    • Ft3 668
    • Ft5 241
    • Ft26 054
    • Ft4 143
    • Ft29 145
    • Ft9 830
    • Ft30 479
    • Ft34 740
    • Ft22 612
    • Ft29 020
    • Ft11 691
    • Ft32 091
    • Ft7 208