Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Przybyłem kilka dni przed terminem, w dobrym stanie, w porównaniu do tego, jak inni użytkownicy opisują przyjazd, do mnie dotarł w dobrym stanie, tylko z małym wgnieceniem na górze, Włącz CAG w konfiguracji i ścisz głośność mikrofonu, aby był słyszany głośniej i nie nasycony, odtąd 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Super dobry telefon, grób dość dobre, to i dobrze auto, trwało około 15 dni, aby dotrzeć na długo przed terminem przyjazdu i opakowanie było super zapieczętowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Jednak poczta zdołała spowodować awarię w moim produkcie, doskonały produkt, mimo że nie mógł wydobyć 100% jakości z powodu faktu, że wystąpił

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Produkt przechodzi pewność trwałości, komfortu i świetnej wydajności. Teraz słyszę kroki z większą jakością i kierunkiem. Zanurzenie hazardu okazało się niesamowite. Nie sądzę, że to jeden z najlepszych, ale najlepszy, jaki dotąd kupiłem. Przyleciał przed czasem z Chin!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    cumpri o que promete não precisa de adaptador pra usar o fone no celular veio bem antes do prazo em caxias do Sul chegou em 20 dias mais foi pedido bem no fim do ano o que implicou em um tempo maior que o normal acredito veio bem embalado e tudo certinho 100% indico

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Produkt zgodny z opisem dobra jakość dźwięku i dobrego mikrofonu jedyny minus jest brak sterownika mikrofonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Produto Top dms, chegou no Brasil em 5 dias, o problema é os correios do Brasil que foda. No total foram 10 dias para chegar em Belo Horizonte/MG, chegou bem rápido. O produto em si superou minhas expectativas, super recomendo!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Przybył w 2 tygodnie w RS, cieszył się bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Skrzynka była trochę poobijana, ale słuchawki mają jakość, materiały są dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$52.99
    • US$39.99
    • US$20.99
    • US$54.99
    • US$34.99
    • US$54.99
    • US$23.99