Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(116)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(116)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Przybyłem kilka dni przed terminem, w dobrym stanie, w porównaniu do tego, jak inni użytkownicy opisują przyjazd, do mnie dotarł w dobrym stanie, tylko z małym wgnieceniem na górze, Włącz CAG w konfiguracji i ścisz głośność mikrofonu, aby był słyszany głośniej i nie nasycony, odtąd 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    cumpri o que promete não precisa de adaptador pra usar o fone no celular veio bem antes do prazo em caxias do Sul chegou em 20 dias mais foi pedido bem no fim do ano o que implicou em um tempo maior que o normal acredito veio bem embalado e tudo certinho 100% indico

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Produkt zgodny z opisem dobra jakość dźwięku i dobrego mikrofonu jedyny minus jest brak sterownika mikrofonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Produkt w bardzo dobrym stanie, jedynym szczegółem jest uszkodzone pudełko tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Muito Bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Potrzebujesz adaptera aliexpress 3€ działa 2pedi 1 mikro brzmi super źle i super niskie koszty trochę, aby zwrócić pieniądze, ale teraz świetne w tej cenie nie rywalizujące kaski

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Jeszcze nie wypróbowałem ich w 100% i nadal czuję jakość wykończenia i materiałów, pudełko było w bardzo złym stanie i otwarte, ale słuchawki były bez zarzutu i bez żadnych zadrapania byłem tym bardzo zaskoczony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Jednak poczta zdołała spowodować awarię w moim produkcie, doskonały produkt, mimo że nie mógł wydobyć 100% jakości z powodu faktu, że wystąpił

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Super dobry telefon, grób dość dobre, to i dobrze auto, trwało około 15 dni, aby dotrzeć na długo przed terminem przyjazdu i opakowanie było super zapieczętowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Bardzo dobre kaski. Ale przyszli miesiąc później i pudło zostało zniszczone. Dobrze, że się nie złamali.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$83.99
    • US$43.99
    • US$31.99
    • US$20.99
    • US$34.99
    • US$21.99
    • US$58.40
    • US$34.09
    • US$99.99