Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/10/2021

    Perfekcyjna i funkcjonalna! Kupiony już trzy razy, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Dzień dobry, Na początek, dostarczony artykuł może mieć inny wygląd, jak miało to miejsce w przypadku mojego, ale nie wpływa to na jego jakość (patrz zdjęcie). Hak magnetyczny jest doskonały i nie zmniejsza się naprawdę pomimo intensywnego ogrzewania tacki (100°C dla ABS). Nie ma obaw, żeby zdjąć odcisk kilka minut po jego zakończeniu. Pozostaje zobaczyć żywotność powierzchni podczas stosunkowo trwałego użytkowania. Instalacja trwa kilka minut (Maksymalnie 10 minut, jeśli jest to pierwszy raz zainstalowania) Załączyłem również film, który zrobiłem, aby wyjaśnić instalację tej powierzchni. Przekonasz się również, że procedura jest niezwykle prosta i szybka. Wystarczy zastosować odpowiednie wskazówki, aby zapewnić najlepszy możliwy montaż. Mój film: https://www.youtube.com/watch?v=G1qdH5PAUzs Mam nadzieję, że uznasz to za przydatne. To musi mieć dla jego drukarki, więc nie wahaj się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Ładny i funkcjonalny! Muszę spróbować, ale wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Idealnie pasuje do artyleryjskiego X1. Nie jest tak jak na zdjęciu, ale nawet lepiej, bo w środku nie ma liter. 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    jest mały dla cr10s pro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2019

    Description says usable up to 80°, but in facts, only up to 70° like you could see on the pic. Can't be used for nylon or abs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Bardzo dobry produkt. Szybka wysyłka. Dziękuję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2019

    für 20x20 super aber nicht für 30x30

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Why would you ship it in a bag with my pulleys and bearings?? There is a large dent in the middle of the surface from being squished into the pulleys. Then the edges have large dents, not to mention one side being folded over. I dont think I'll even use this now as my prints which always start in the center are not going to be flat. I am sure I would have given 5 stars had this been protected some what during shipping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Prosto z paczek odcisku trzymają się bardzo ciasno, prawie za ciasno. Po kilku tygodniach druku trzymają się mniej, ale w odpowiedniej ilości. Nie jestem pewien, czy będzie to zbyt luźne na tym etapie. Tani sposób, aby uzyskać wyjmowane łóżko drukowane, które jest bardzo przydatne, chociaż już złamałem część powierzchni w normalnym użytkowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$94.29
    • US$29.99
    • US$30.02
    • US$2.29
    • US$13.79
    • US$14.99
    • US$6.92
    • US$34.99
    • US$29.99
    • US$4.61
    • US$56.34
    • US$83.99
    • US$104.07
    • US$13.85
    • US$24.24
    • US$41.99
    • US$79.99