Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Jestem zaskoczony pudełkiem T6 Mini. Bardzo dobry dźwięk. Może po cichu rozweselić spotkanie rodziny lub przyjaciół. Oto wskazówka, aby użyć jej z wyrównywaczem w telefonie komórkowym. Jest kilka naprawdę dobrych na dole. Dźwięk znacznie się poprawia i lepiej wykorzystać pojemność pudełka. Cieszę się, że T6 nie zrobił tego brzydkiego w obliczu JBL Flip 4, które posiadam. Zatwierdzone. Polecam to!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Ładne małe pudełko. Bardzo dobra konstrukcja. Jeśli ktoś może, sugeruję kupić dwa, bo możesz przestać, a to jest dużo show. I jak zawsze dostawa Banggood bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Wypróbowany przez moje dzieci i mnie ten głośnik okazuje się bardzo zaskakujące, dźwięk jest naprawdę dobry i wyraźny, a bas dobrze obecny. Wykończenie są bardzo dobre, jak również jakość materiałów. Niezwykłe za tak niską cenę, że nie możemy znaleźć lepszego. Ponadto, dostawa jest bardzo szybka z doskonałą jakością usług. Dzięki sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Doskonała jakość dźwięku małego pudełka bardzo góra spełnia co obiecuje doskonałe akumulator już z 90% ładowania polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Idealna budowa, brak kędzierzawy i doskonałej jakości dźwięku, po prostu brakowało trochę więcej mocy, bardziej jestem bardzo zadowolony z produktu jeszcze bardziej z tej baterii, która wystarcza za dużo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Mocny głośnik, jakość dźwięku. Bass uderza mocno!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Wykonaj to, co opisujesz. Mały i brzmi bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetny produkt, doskonała jakość, jestem bardzo zadowolony z jakości dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Sensacyjne, poważne są świetne, ale nie za duże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft49 161
    • Ft7 568
    • Ft28 388
    • Ft13 625
    • Ft15 074
    • Ft6 054
    • Ft22 711
    • Ft7 188
    • Ft8 846
    • Ft22 711
    • Ft14 091
    • Ft5 569
    • Ft19 335
    • Ft20 318
    • Ft12 058
    • Ft6 811
    • Ft12 845
    • Ft4 815