Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/06/2020

    Bardzo wdzięczny sprzedawcy to jest bardzo dobrze pakowanie i zapieczętowanie produktu przybywam do NY w uzgodnionych dniach w porządku 👍🏻👍🏻💪🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2020

    Najwyższa dostawa, jakość opakowania, więc dobre zaskoczenie dźwięk jest doskonały dla jego wielkości jest imponujący, polecam, został dostarczony w DOM (Reunion)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2020

    Bardzo dobre doświadczenie - solidny, średnio lekki, stylowy, łatwy do przenoszenia, wystarczająco mocny dla większości imprez, które w nim rzucasz ;) Może grać podczas ładowania. Może być mniejszy, ale wtedy nie będzie grać tak dobrze :) Zalecane!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Caixa de excelente qualidade, me surpreendi com tamanha qualidade de som e do material empregado na fabricação do produto. Muito top!!! Se estiver wm dúvida vá nessa caixinha que não vai se arrepender.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2019

    A caixa de algumas que já importei até agora é melhor que tem na categoria dela é claro graves surpreendentes e a equalização funciona mesmo the best sem dúvidas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Bardzo dobrze, i kupiłem cztery plytki, i w 100% namaszczony, trwa osiem godzin, a w godzinę, cztery dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2019

    speaker lo

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    BE
    06/04/2021

    Nieźle to małe zamieszanie, brak basu inaczej działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Doskonały produkt, dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    W ciąży bardzo dobrej jakości. Testowany z różnymi muzykami i w różnych warunkach, wynik jest TOP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$62.99
    • US$49.99
    • US$247.19
    • US$7.99
    • US$28.99
    • US$11.99
    • US$50.39
    • US$79.68
    • US$28.86
    • US$19.99
    • US$81.99
    • US$41.99
    • US$69.99
    • US$38.99
    • US$22.99
    • US$83.15
    • US$60.99
    • US$59.79