Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2022

    doceniam wczesną dostawę i zainstalowanie go tak łatwa praca, ale niektóre z przyszłości nie działają

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Envoi rapide et emballage soigné : le capteur est bien protégé dans un boitier en plastique. Il est livré avec tous les accessoires de montage ainsi qu'un ensemble de câbles souples de plus d'un mètre. Il ne me reste plus qu'à l'installer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dostawa była na czas, wygląda w porządku, ale jeszcze nie spróbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Dostawa działała bez problemów. Działa doskonale. Instalacja dobra. Kabel może być trochę dłuższy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Super naciśnięcie przycisku. Użyj jednego w Ender3 pro i Sidewinder X1. Przycisk ma bardzo dobrą powtarzalność. Mogę tylko polecić 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Świetny czujnik. szkoda niestabilnych PIN połączenia, ale to łatwy problem do rozwiązania. To upraszcza przygotowanie druku. rekomendowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Idealny dla Ender 3 v2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Dobra cena i dostarczone wcześniej niż oczekiwano. Działa zgodnie z przeznaczeniem dla mojego Ender 3 pro. Cieszę się, że go kupiłam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Przybywam o wskazanej godzinie i w dobrym stanie, muszę tylko spróbować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$75.99
    • US$10.42
    • US$8.07
    • US$18.99
    • US$16.17
    • US$5.99
    • US$26.99
    • US$1.79
    • US$39.99
    • US$48.99
    • US$11.54
    • US$8.99
    • US$59.99
    • US$35.14
    • US$44.99
    • US$141.43
    • US$6.92