Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2021

    Quality of this extruder from Triangle Lab is definitely much more better than stock extruder on my FLsun SuperRacer. Gears have very nice finish without scratches or burrs. The best feature is PTFE guide for filament - there is minimal room for wrong moves of flexible filament - It is similar to Titan style extruder. It is a very good upgrade for my printer and it improves quality on higher speeds.👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Dziękuję banggood za wysłanie mi nowej wersji z traktowanymi zębatkami. Wytłaczarka jest znakomita jakość, łożyska, wszystko jest bardzo ścisłe tolerancje. Jestem pod wrażeniem jakości produktu. całkowicie zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Idealny klon z Trianglelab! Użyj go na moim Ender 3 i jest to bardzo łatwa instalacja. Pamiętaj o zmianie e-stepów (ok. 415) oraz napięcia wytłaczarki (0,65v).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Najlepsza jakość klonu Mądrze. praca świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    On jest wspanialy. Warto wydać kilka dolarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Jeszcze go nie zainstalowałem, ale wszystko dotarło ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Wytłaczarka, ponieważ wszystkie trójkąty materiałowe są doskonałe wykonanie, zamontuję go w połączeniu z trójkątem V6 i silnikiem w „bezpośredni" na moim Lk4pro, Celem jest wydrukowanie najlepszego TPU . (PS prodptto został wysłany po raz drugi jako pierwszy, ponieważ kurier błędów przybył coś innego, pomoc, bardzo rodzaj zrobił wszystko, aby naprawić i wysłać drugi wytłaczarek).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Wytłaczarka, ponieważ wszystkie trójkąty materiałowe są doskonałe wykonanie, zamontuję go w połączeniu z trójkątem V6 i silnikiem w „bezpośredni" na moim Lk4pro, Celem jest wydrukowanie najlepszego TPU . (PS prodptto został wysłany po raz drugi jako pierwszy, ponieważ kurier błędów przybył coś innego, pomoc, bardzo rodzaj zrobił wszystko, aby naprawić i wysłać drugi wytłaczarek).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Mam DDB zaktualizowane w wersji 2.0 i jakość jest dobra. Jest to stosunek wytłaczarki 3:1, więc przy wymianie wytłaczarki E należy skalibrować. Dla tej wytłaczarki DDB jest dobrym punktem wyjścia. Niewielki link instalacyjny dostarczony przez sprzedawcę na youtube już nie działa, a ten zestaw nie ma żadnego przewodnika instalacji. Bądź ostrożny podczas instalacji silnika krokowego na wale, kierunek tutaj ma znaczenie. Śruba szorująca idzie w górę, a nie w dół na ramę silnika krokowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Przesyłka była dość szybka. Jakość jest zgodna z opisem. Ale wytłaczarka została dostarczona bez żadnego dokumentu i linku do niego. To jest ubogie. Zainstalowałem dziś wytłaczarkę na moim MEGA-X. Musisz odwrócić rotację steppera. Prawidłowa wartość E to E 410. Tak więc 4 gwiazdki przyczyna brakującej dokumentacji. Wytłaczarka jest dość dobra i powinna mieć 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you