Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Dziękuję banggood za wysłanie mi nowej wersji z traktowanymi zębatkami. Wytłaczarka jest znakomita jakość, łożyska, wszystko jest bardzo ścisłe tolerancje. Jestem pod wrażeniem jakości produktu. całkowicie zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Najlepsza jakość klonu Mądrze. praca świetna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Jeszcze go nie zainstalowałem, ale wszystko dotarło ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Cóż, ogólna jakość jest doskonała. Wszystko pasuje do siebie, ale jest to ogromna różnica między Anycubic I3 Mega S wytłaczarki i klonem bmg. Najpierw na I3 Mega musisz zmienić kierunek silnika (sposób, w jaki działa lepiej), a następnie musisz zmienić metalową płytę na inną pozycję (nie musisz kupować dodatkowych części). Jedyne o czym myślę, to odpowiednie ciśnienie śrubą dla Tpu Filament. Nie możesz zobaczyć ani poczuć ciśnienia, jak oryginalny wytłaczarka z Anycubic I3. Przyczepność E-Steps jest koniecznością. Ponieważ dla mnie to było o 1,2 cm za mało, a te są 12% (od 10 cm).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Przekładnie są dobrej jakości. Czasem muszę trochę powęszyć, żeby wejść do środka. Po załadowaniu żarówki jest fantastycznie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Wytłaczarka z bardzo dobrym wykończeniem i obróbką biegów. Klon BondTech bardzo polecany ze względu na jego jakość i cenę. Prezentacja produktu jest nie do pobicia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Świetnie wygląda wytłaczarka i dobrze maszynowe przekładnie zwłaszcza żerujące napełniacze wyglądają bardzo ładnie. Jeszcze nie przetestowany, ale wygląda doskonale i wydaje się prawidłowo ustawiać i działa płynnie podczas ręcznego obracania i sprawdzania obciążenia napełniania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Dobra jakość i precyzja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Świetnie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wyśmienity produkt!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 370
    • Ft12 855
    • Ft3 805
    • Ft3 043
    • Ft4 184
    • Ft24 263
    • Ft13 185
    • Ft3 030
    • Ft15 991
    • Ft867
    • Ft4 946
    • Ft4 613
    • Ft854
    • Ft4 926
    • Ft17 899
    • Ft4 184
    • Ft16 370
    • Ft9 888