Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(360)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(360)
    • 5 Star(345)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    muy robustos haciéndolos ideal para los todo terreno de muy buena manifactura, solo tener cuidado con los tornillos de fijación son muy pequeños y fácil mente perdibles. estan incluidos los tornillos y la llave, recomiendo primero montar en los ejes y después al motor para que al montar el motor el trabajo se muy sencillo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Jest dłuższy niż stan jjrc q65, ale nadal sprawny i nie jest potrzebna modyfikacja, dla wskazówki jak go zainstalować można przeszukać mój kanał youtube wystarczy wpisać pinoy rc sterownik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Very good quality. It is not an exact fit for MN99 but with a little dremel works the hole is enlarged to fit the slightly bigger motor and gear shafts for the MN99 RC models.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Idealnie pasuje do C24. Zalecałbym uaktualnienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Świetna jakość. Dużo części zamiennych również wysłać. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Jest tak jak na obrazie, jest zbyt trudne do obracania się czasami utkwi w niektórych pozycjach i się nie obraca.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Łatwe dopasowanie i zdecydowanie ulepszone włączenie napędu, pracować dobrze z małym podnośnikiem z tyłu. Można je naprawić za pomocą zapasowych dostępnych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Tudo, ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Dobrze odebrany i już zainstalowany z przodu, ponieważ zbyt długi na tylną, siła na tylnej osi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Świetne uaktualnienia dla pieniędzy. Działa świetnie. Polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 344
    • Ft21 860
    • Ft3 169
    • Ft9 165
    • Ft4 580
    • Ft8 811
    • Ft5 639
    • Ft5 068
    • Ft6 695
    • Ft5 285
    • Ft4 229
    • Ft3 169
    • Ft11 986
    • Ft21 860
    • Ft10 103
    • Ft3 523
    • Ft57 383
    • Ft23 811