Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(137)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2022

    Doskonałe opakowanie i szybka wysyłka, a produkt jest bardzo doskonały, a jego jakość jest wysoka i działa dokładnie Polecaj produkt i sprzedawcę 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Wygodny Przybycie o planowym czasie Może trochę kruche Podobało mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Супер, спасибо!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    نوع الطلاء رديء نوعا ما وهو عباره عن استيكر خفيف جدا وغير متقن الجوده واللون مختلف جدا عن الصور لم يتم تجريب جوده الشاشه بعد

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Przybyli w 20 dni, to szybko jak na chili. Opakowania nie są najlepsze, produkt trochę się rozgniatał, ale jest w porządku. Jak na razie zadowolony z zakupu. Jeszcze go nie używam. Dziękuję, sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Cudowny świetny produkt i jakość.. Użyłem go i było super. Zalecam kupno. Jest dobrze wyceniony.. Przybył do mnie w ١٠ dni..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2016

    Отличная каска для сварки! Веселый принт. Стекло с авто затемнением и солнечной батареей. Отрабатывает нормально. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2018

    I'm glad to write about this because everything about them is perfect. i mean timing and updates, i mean everything. Thanks a lot. Keep it up

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2019

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2016

    This is really nice, it is beautiful and it works. I am welding at school with this helmet and i passed my exams with it. People are saying that my helmet is nice and they are paying their helmet 10 times the price i paid mine haha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$195.99
    • US$8.54
    • US$19.99
    • US$18.47
    • US$32.66
    • US$18.37
    • US$11.99
    • US$53.91
    • US$6.59
    • US$39.69