Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(706)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(706)
    • 5 Star(690)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Wygląda dobrze, zacznę go budować do dziewiczego lotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sahca
    RU
    24/03/2020

    Ognisko w ramie, super, po prostu doskonały 😀. kupuję to po raz drugi i jestem bardzo szczęśliwy. Jest bardzo wytrzymały, ma dużo poważnego barwnika i nadal jest nienaruszona. Jak na żółtodzioba, to jest to, czego potrzebujesz. Jest wiele rzeczy, które możesz wcisnąć do tej ramy, przestrzeń pozwala. Ogólnie, sugeruję 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LeoVIP3
    BR
    31/08/2018

    O frame e muito barato pela qualidade dele os braços são separados pra trocar quando quebrar o espaço interno e ótimo mas se vc precisar de mais vem com dois espaçadores que aumentam esse espaço e muito leve para um racer de 218mm. vem com 2 protetores de motor a mais. recomendo para quem esta começando.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2018

    "FROG LITE" rocking the Racerstar 2306BRS...2700kv motors Racerstar AIO Starf3s 30amp fc Racerstar 5042 v2 props Eachine ct800 tvl cam Eachine 526 VTX switchable 25/200 /600 mw 35v...1000uf CAP and a "BUCK" regulator set @ 8.45volts RX is flysky x6b (ibus). PRESTINE VIDEO powerful...not to forget the REALACC 3dbi RHCP Pagoda!! pretty smooth flyer and powerful. Hope I can flash Butterflight!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2018

    It's a great design quad. All electronic components need to be squeezed into a small frame. One who buys this frame needs to consider the number of stackable boards. It's light and flying great. The M2 screws heads are easily wear off. Could have supply more screws in the package.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2017

    This Frame can take a hit - A BIG HIT! The most durable frame i ever had! Nice to build, nice to fly, if you find another Frame as good as this for this price, you lie! Or it is made of cheap plastic... The parts fit perfectly together, the Alloy is nice and smooth, 7075 Alloy! I dont get it why other Frames with alloy parts have to be so expensive... For me: This the Frame of the Year(s)! You will have a lot of fun with it, and you cant go wrong when buying one! Recommend 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2017

    i got so many crashes, and still works fine, you can see on photos! I ordered again two frame, to tech childrens to fly. as tiek kartu crashinau, ir visvien jis laiko. Tiesa svoris nuogo reme yra 110gramu, o ne kaip jie ten raso. Viso surinkto kopterio svoris 340g be bateriojos. Sudetis: Runcam Swift2, Matek 405AIO, 4x Emax 2205, 4x emax bulet 30A, TBS unify HV race is laido padariau antena, Lantian 2 in 1 WS2812B LED And 5V Active Buzzer, FlySky FS-X6B receiver

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2017

    Very clean edges on the frame. Everything fit together perfectly with the included hardware. Also came with spacers to give a bit more room for the electronics; these were not shown on the product page, but I'm glad to have them. Without the spacers there's about 20 mm for the electronics stack, and with the spacers there's about 24 mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2019

    TransTEC Frog Lite 218mm for 5 inch drone with 30mm mount hole. It is very easy to assemble FC, ESC, PDB, CAM, receiver and so on. It is GOOD frame for me.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    To kompaktowa ramka Ponieważ aluminiowa rama jest mała (niska), stos musi mieć 20 mm wysokości Ponieważ jednak istnieje blok węglowy, który podnosi aluminiową ramę w akcesorium, jest nadwyżka około 5 mm (^-^) Jeśli umieścimy PDB i EKSP na ramieniu, wydaje się pasować bez myślenia o niczym, ale jeśli umieścimy go w 4in1, to wystarczy Konfiguracja kamer LED (X2) 4in1 F7 VTX&DVR RX CAP(X2) Bz Arm LED(X4) (^-^) Płyta węglowa jest nadal nieoszlifowana Aluminiowa rama jest bardzo dobra (^-^) Myślałem, że położę baterię na górną moc, ale nie jest na górze Mówiąc wprost, jest na liście... ale 4S1800mAh jest poza 4S1500mAh jest blisko kamery, 4S1300mAh jest jak zbliżenie Posiada również ochraniacz na baterie, dzięki czemu może być zamontowany na dole, więc możemy go powiesić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 882
    • Ft8 460
    • Ft22 284
    • Ft7 401
    • Ft27 505
    • Ft3 661
    • Ft6 714
    • Ft2 818
    • Ft22 846
    • Ft7 050
    • Ft3 383
    • Ft2 818
    • Ft6 289
    • Ft3 169
    • Ft1 295
    • Ft1 407
    • Ft3 841
    • Ft15 513