Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2020

    Nie mogę się doczekać montażu i uruchomienia. Produkt wygląda fantastycznie. Wielka wysyłka. Z eu priorytetem w ciągu 16 dni do Holandii bez żadnych dodatkowych opłat importowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Pozytywne: Zestaw jest ładnie posortowany w czarnej piance. Części mają dobrą jakość. Silnik pracuje bardzo silny moment obrotowy. Zaczyna się dobrze. Może być lepiej: Instrukcja musi być ściągnięta i wydrukowana, opis bardzo dobry. W zestawie brakuje wtyczki i czołgu! Negatywny: Pierścień tłoka ( wstępnie zmontowany ) nie nadaje się do użytku ze względu na utratę siły sprężyny i niską jakość ( patrz pic ) Silnik zużywa dużo paliwa, większość straciła przez obudowę wału korbowego, spaliny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Tak, znalazłem to dość łatwe do przestrzegania instrukcji, a także oglądałem budowę na youtube. I następnie 3d drukuje platformę do zamontowania silnika, a także małą platformę do montażu przycisku startu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Towary wysłane natychmiast. Jakość jest również dobra i postanowiłem zamówić ją ponownie. Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. To zaufana strona wysyłkowa. Będziemy go nadal używać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Przybył wcześniej niż się spodziewałem. Jest w drewnianym pudełku i ma luksusowe uczucie. Instrukcja montażu musi zostać pobrana. https://toyanengine.com/download/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    dużo zabawy do budowy i to działa, bardzo dobre dla podstaw silnika, Cons nie może znaleźć części zamienne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Par erreur j ai cliqué sur valider la reception a tort. Je dois le recevoir mardi ou mercredi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Jakość zestawu dobra, ale NO silnik lub glo wtyczki elektryczne. Powinny być przynajmniej wymienione jako opcje przy zamawianiu. RTW.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Szybka dostawa i dobrej jakości 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 144
    • Ft5 669
    • Ft980
    • Ft65 246
    • Ft31 800
    • Ft4 918
    • Ft4 259
    • Ft34 095
    • Ft4 587
    • Ft49 177