Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2021

    Doskonały stosunek jakości do ceny, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Dokładny produkt został dostarczony wcześniej niż się spodziewaliśmy. Ma dobry dźwięk i jest dobrze sfabrykowany. Kciuki do Tower i Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo dobry, produkt dotarł na czas i bez skaz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Nie harmonijka jakości premium, ale wystarczająco dobra za cenę. Mój był nieco nie nastrojony na jednym rysowaniu C, ale problem był łatwy do naprawienia. Tuning jest zgodny z konwencjonalnym układem „solo", ale bez tonów dmuchania/ciągania dzielących tę samą dziurkę: stąd dwa razy większa liczba otworów i większa odległość między tonami niż w konwencjonalnej „solo" harmonijce chromatycznej . (może wymagać trochę czasu, aby wykorzystać dla niektórych graczy). Chociaż nie jest to typowy styl gry na chromatyce, możliwe są dodatkowe możliwości zginania dzięki temu specyficznemu układowi. Podsumowując, płatne i przyjemne harmonijki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Pozycja ta rozwijała się w dobrych warunkach pracy „"" w swoim własnym bordowym pudełku w ==!!! Poleciłem " A także" jak zawsze pojawił się w małej plastikowej torbie na psa ==!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Doskonały produkt, łatwiej jest grać niż niechromatyczna harmonijka. Za pomocą tego instrumentu można również zagrać o wiele więcej piosenek, dzięki przyciskowi bocznemu przeróbek. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Zawartość była zgodna z opisem, Czas wysyłki z innego świata odpowiedni. Dla 10 â ¬ przetwarzanie jest zrozumiałe, ale spełnia swój cel i jest prawdziwym przyciągaczem do oczu, zwłaszcza pudełko do przechowywania W sumie poszło dobrze (^__^) b

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Arrived quicker from China than some items I buy in Australia, quality is as good as more expensive units so I am very happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Dobrze przyjęte.Dobrze zapakowane.W czasie.To zgodnie ze specyfikacją.Dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobra jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 301
    • Ft28 479
    • Ft8 770
    • Ft13 215
    • Ft22 521
    • Ft14 355
    • Ft13 737
    • Ft6 484
    • Ft11 827
    • Ft8 357
    • Ft6 484
    • Ft6 837
    • Ft7 217
    • Ft4 194
    • Ft5 340
    • Ft104 578
    • Ft12 885
    • Ft2 667