Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(905)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(905)
    • 5 Star(811)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2021

    Zalety: cena jest dobra (w sprzedaży za ~27 USD) i to naprawdę działa. Wady: Akcesoria nie są dobrej jakości, bardzo słabe metalowe i niskiej jakości tworzywo sztuczne, plastikowa szyja jest bardzo trudno dokręcić trymer i dokręca się trochę krzywy, co oznacza, że cięcie nie będzie proste, więc akcesoria należy wymienić oddzielnie. Mam też wersję UE - nie ma uziemienia na kablu, nie ma też miejsca, aby zamocować uziemienie wewnątrz trymera. Na trymeru znajduje się naklejka z podwójnym znakiem kwadratów, co powinno oznaczać podwójną izolację. Ale możesz zobaczyć w demontażowym filmie youtube, na stronie produktu, że nie ma podwójnej izolacji lub pojedynczej izolacji wokół płyt, z wyjątkiem małej przerwy w powietrzu, więc ten element nie jest bardzo bezpieczny i powinien być używany ostrożnie. Również nie ma regulacji prędkości - tylko włącza i wyłącza, ale można to rozwiązać kupując oddzielny sterownik ac... Również kiedy otrzymałem przedmiot i podłączyłem go do zasilania, odkryłem, że przełącznik zasilania jest podłączony wstecz (0 dla On i I dla OFF) i terminale muszą być przełączane, Kiedy próbowałem się przełączyć, odkryłem, że zamiast zaciskać kable do terminali, nie były odpowiednio wciśnięte. A kiedy próbowałem zdjąć terminal, wziąłem goły kabel i musiałem się odpowiednio zagniatać. Dlatego zalecam wzięcie tego pod uwagę i sprawdzenie tego. Podsumowując - nie jest to profesjonalne narzędzie, więc nie oczekuj zbyt wiele, ale działa, przetestowany w miękkim drewnie i może być używany do nauki podstawowych przycinania drewna i do użytku domowego. Dla hobbysty może być bardzo dobrym narzędziem, jeśli masz odpowiednie akcesoria oddzielnie, takie jak normalna szyja, a może płyta stołowa i oczywiście regulator prędkości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Dobra jakość produktu w stosunku do ceny. Wykończenie nie jest świetne, ale przy tym poziomie cenowym jest poprawne. Dokumentacja w języku angielskim jest przejrzysta i dość dobrze wykonana. Lepsze opakowanie pozwoliłoby uniknąć zadrapań... Dostarczone akcesoria są bardzo przydatne, jak zapasowe węgle, nawet jeśli są bardzo słabo wykończone i wydają się dość kruche i nie bardzo dokładne, ale ponownie na tym poziomie cenowym nie jest to szokujące. Podsumowując, dobrze wyposażony i udokumentowany tani produkt, który odpowiada okazjonalnemu użyciu.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    This is one of the very few products bought from Banggood that deeply disappointed me. While the delivery speed was the fastest I've encountered - just 2 DAYS from the CZ warehouse, delivered at the door - the quality of the final product is bad. I did not expect a top quality tool for such a price, but I did not expect a tool that would be almost impossible to use. The reason is the cutters have a runout visible to the naked eye when mounted. This makes the tool vibrate in an absolutely horrible fashion, and the vibration intensifies with the cutter's size. At full speed, with say a 45 degree chamfer cutter which has a decent mass of metal, it is impossible to safely hold in your hand, nevermind cutting a decent looking cut. The only way I can use it is by plugging it into an AC voltage regulator (also bought here) to reduce the rpm, but this also drastically reduces the power. My rating should be 1 star. We all know why I'm giving it 4. Banggood - please check your suplier, this is unacceptable for such a big company like you. As I've mentioned, this is one of a very few duds from the store, and in my years buying here this $20 loss is very small in comparrison with the tons of money saved on many other great quality things bought here.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Ordinato il 27 gennaio, mi è stato consegnato il 9 febbraio. Rispetto alle foto del prodotto sul sito, il modello arrivato possiede una vite a farfalla (al posto di un semplice dado) per stringere il supporto trasparente e, in più, un ingranaggio dentato (foto 2 e 3, quest'ultima con le frecce) che facilita l'operazione di calibrazione dell'altezza di fresatura; purtroppo l'ingranaggio in plastica, a mio avviso, non è particolarmente resistente e credo che non durerà a lungo... La foto 4 mostra, invece, un graffio sul fusto in alluminio del corpo della fresatrice; all'arrivo il box non presentava alcun segno di danneggiamento e quindi è presumibile che il graffio sia stato provocato dalla carenza di imballaggio all'interno della scatola e del probabile urto del prodotto (pesa parecchio) durante il trasporto con qualcuno degli accessori contenuti in essa . Comunque il graffio non incide in alcun modo sul funzionamento dello strumento, è solo questione di estetica. Sarebbe stato assai gradito un supporto che contemplasse anche la possibilità di aspirare i trucioli, per favorire un lavoro più preciso e pulito. Sembra costruito con materiali robusti e resistenti; perfetto per un uso hobbistico, ottimo rapporto qualità/prezzo (30 euro circa) . Lo consiglio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Paczka została odebrana, paczka jest uszkodzona. Produkt jest w dobrym stanie. Na miejscu brakuje trzech śrubek. Klucze są zrobione z blachy. Istnieją wątpliwości co do zadeklarowanych TTD. Nie sprawdzałem. Nie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dobry produkt zwrotny dobra cena, problem z kluczami, są akcesoria do cięcia drutu i okrągłe, doskonałe, ale lekkie, instrukcje w języku angielskim, ale z obiektywem Google Translatable natychmiast. Ważny zakup w całości. Zbudowany drewniany pojemnik, ponieważ opakowanie kartonowe jest wyrzucane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Był mały problem z dostawą, ale sprzedawca rozwiązał go do 100% satysfakcji .. Najlepiej sprzedający się przedmiot zgodnie z opisem. Prawdopodobnie nie dla profesjonalnego, ale dla domowych DIY zrobi to zadanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Skrzynka była otwarta z jednej strony, prawdopodobnie w urzędzie celnym. Sprawdziłem w różnych akcesoriach i myślę, że nic nie brakuje, z wyjątkiem pokrętła dosłownie rozpuszczonego z jednej strony (patrz zdjęcie). Produkt przybył 4 dni wcześniej i działa dobrze. Jedyną wadą poza pokrętłem, jest zapłon, który jest niewygodny i nie spełnia standardów. Silnik jest podobny do wiertła, w którym rozwija się obroty, stopniowo wzrasta. W przeciwnym razie, muszę to przetestować, aby uzyskać bardziej dokładną ocenę techniczną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Добрый всем день, что могу сказать об этом чуде, выглядит хорошо есть направляющие для разнообразной обработки дерева. Жаль что нет фрез в комплекте. Не хватает одного болта в подошве, не знаю где он.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Przybycie wcześniej, naprawdę lepsze opakowanie może bardziej dokładne nie byłoby złe, ale wydaje mi się, że to ładne narzędzie, które nie ma nic do zazdrości innym markom i wyższym kosztom. Wypróbuję go jak najszybciej i zobaczę jak się zachowa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.12
    • US$21.99
    • US$102.78
    • US$92.99
    • US$71.60
    • US$69.99
    • US$55.43
    • US$76.22
    • US$112.63
    • US$22.99
    • US$89.99
    • US$76.99
    • US$23.99
    • US$31.99
    • US$34.99
    • US$56.58
    • US$56.50
    • US$16.99