Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(374)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(374)
    • 5 Star(337)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2021

    Dobra jakość produktu w stosunku do ceny. Wykończenie nie jest świetne, ale przy tym poziomie cenowym jest poprawne. Dokumentacja w języku angielskim jest przejrzysta i dość dobrze wykonana. Lepsze opakowanie pozwoliłoby uniknąć zadrapań... Dostarczone akcesoria są bardzo przydatne, jak zapasowe węgle, nawet jeśli są bardzo słabo wykończone i wydają się dość kruche i nie bardzo dokładne, ale ponownie na tym poziomie cenowym nie jest to szokujące. Podsumowując, dobrze wyposażony i udokumentowany tani produkt, który odpowiada okazjonalnemu użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Dobry produkt zwrotny dobra cena, problem z kluczami, są akcesoria do cięcia drutu i okrągłe, doskonałe, ale lekkie, instrukcje w języku angielskim, ale z obiektywem Google Translatable natychmiast. Ważny zakup w całości. Zbudowany drewniany pojemnik, ponieważ opakowanie kartonowe jest wyrzucane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Był mały problem z dostawą, ale sprzedawca rozwiązał go do 100% satysfakcji .. Najlepiej sprzedający się przedmiot zgodnie z opisem. Prawdopodobnie nie dla profesjonalnego, ale dla domowych DIY zrobi to zadanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Świetny produkt, jeszcze spróbować go na kawałku, ale suchy bieg działa doskonale, opakowanie lekko uszkodzone, jednak router w dobrym stanie! Bardzo szybka wysyłka. Do RPA mniej niż miesiąc, co do proponowanych 2 miesięcy. Świetna rzecz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Przybyło szybko. Nie mogłem tego jeszcze spróbować, po prostu sam to zakręciłem. Mam tylko 8mm narzędzie, a ten potrzebuje 1/4. Zamówię takie narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    ممتاز التوصيل خلال 6 ايام الى السعودية للهواية وليس للشغل الثقيل شكرا للبائع 👍👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    /Dotarł bardzo szybko. Dotarła z magazynu w ciągu 3 dni. Włączyłem produkt i działa. Ponieważ nie mam jeszcze narzędzia do tego, nie mogłem go wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo dobry produkt, jak pokazano na zdjęciach. To nadeszło dość szybko. Nos Ruperta zniknął prawdopodobnie z transportera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Produkt został dostarczony bardzo szybko, ale brakuje fragmentu Routera, chociaż jest on podany na liście pakowania. Brak bitu Routera jest problemem, ponieważ bity, które mam są wszystkie Φ10, i nie mogę wypróbować narzędzia. Jestem rozczarowany, ponieważ teraz muszę zamówić i czekać na zestaw bitów, aby spróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Produkt dostarczany na czas, wydaje się być dobry, ale przyszedł ze złym napięciem i wtyczką w amerykańskim standardzie, wszystko złe!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 394
    • Ft19 865
    • Ft15 450
    • Ft11 465
    • Ft24 647
    • Ft38 224
    • Ft12 739
    • Ft21 337
    • Ft10 509
    • Ft12 739
    • Ft29 432
    • Ft32 006
    • Ft16 922
    • Ft23 175
    • Ft20 601
    • Ft41 728
    • Ft26 756
    • Ft6 368