Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3085)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(3085)
    • 5 Star(2937)
    • 4 Star(116)
    • 3 Star(20)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/11/2020

    Bardzo dobry spawacz dla pieniędzy. Ładnie uderza w łuk elektryczny, stabilnie utrzymuje ustawione parametry, a przede wszystkim ładnie spawa i jest bardzo mały. Jedyną wadą, która mnie osobiście niepokoi, są bardzo zawyżone parametry. Przy maksymalnej intensywności, jaką producent określa przy 250 amperach, spawacz daje 132. Zrobiłem pomiary i przy maksymalnym nastawieniu to 130 amperów, a najniższy 56. Spawacz jest doskonale spawany za pomocą elektrod 2,5 i 3,2 mm. Z małym doświadczeniem spawacza, można spawać za pomocą elektrody 4 mm. W moim urządzeniu zmieniłem zasięg wyświetlacza na 132 ampery. Można to zrobić za pomocą potencjometru zaznaczonego na moim zdjęciu. Jeśli producent nie przeceniłby parametrów, z pewnością więcej osób zaangażowanych w spawanie byłoby zainteresowanych tym urządzeniem. Po drobnych modyfikacjach, ta spawalnicza jest idealnym urządzeniem dla miłośników majsterkowania i osób, które spawają na zasadzie mobilnej. Przepraszam za tłumaczenie, ale zrobiłem to tłumaczem.

    Komentarze (22)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Pokój z tobą. Produkt jest na razie dobry, więc dla pieniędzy, powiedziałbym, że mrówki atomowe. Mam nadzieję, że będziemy go używać przez wiele lat. Kupiłem 200 amperów, które były precedensowe żółte, i z radością wziąłem cyfrowy 250 amper pomarańczowy, który, jak myślałem, wykona każdą naprawę w domu. Polecam Turcję dla tych, którzy zamówią. Zamówiłem 28 czerwca, Aras Cargo dostarczył dziś. Nie płaciłem żadnych opłat zewnętrznych.

    Komentarze (23)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Otrzymane w ciągu 12 dni od zamówienia 👍 Produkt nieuszkodzony. Z 16 mm miedzianym krótkim naciśnięciem 53A @ min, 82A przy odczytie tarczy 120A i 118A @ dial =250A. Drut ziemski nie miał ciągłości dodany podkładki i pętli kablowej do poprawy. Kondensator dotykał zlewu. Dodano dystans. Skrócenie trwało około 3min podczas podchodzenia w górę i w dół pomiędzy punktami badania. 10 minut później otworzył zlew termiczny, aby dotknąć około 40 stopni C. Napięcie obwodu otwartego około 62 V prądu stałego w całym zakresie. Na mierniku prądu przemiennego zmierzonego 0 woltów. Częstotliwość = 0 Hz. Teraz zrobimy test spawania. Polarywność DC poprawna, jak wskazano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    ήρθε πολυ γρήγορα. Από CZ σε 10 μέρες. παρά πολύ καλή. πολυ μικρη και ελαφριά. Ερχετε χωρίς αρσενικό φις σουκο και χωρίς Τσιμπίδες. Μέσα έχει μόνο τους αντάπτορες για τα καλώδια.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Egyik jól működött. A másik hamis értéket jelzett ki. A műszer hátoldalán le volt tépve egy kondenzátor (C2) és megszakadt az R1 ellenállásra menő vezeték. Visszaforrasztás után 001 és 003 között változott az érték. A kondenzátor átvezetett, 961 Ohm-ot lehetett mérni rajta. Cseréje után jó lett a kijelzés. Hegeszteni lehet mindkettővel.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Very fast delivery, one week from the Czech warehouse. It is very small and very easy to transport. Internally the assembly quality is very good without any obvious problem, it remains to be tested in some gluing !!!! Πολύ γρήγορη παράδοση, μία εβδομάδα από την Τσεχική αποθήκη. Είναι πολύ μικρή και μεταφέρεται πολύ εύκολα. Εσωτερικά η ποιότητα συναρμολόγησης είναι πολύ καλή χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα, μένει να δοκιμαστεί σε κάποια κόλληση!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • VanVIP3
    GR
    05/03/2021

    Miał pewne problemy: Zamieniłem go na 3*2.5 Złożony kabel wentylatora i wyłączony z wtyczki Wzmacniacze nie mają 250. Ale 119A, co jest normalne dla tego rozmiaru Klej z 2,5 elektrodą

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • PopVIP2
    DE
    31/12/2019

    Absolut hervorragendes Gerät. Ist heute angekommen. Stecker angebaut und ausprobiert. 4mm Elektrode auf 220A absolut sauber geschweisst. 1,5mm auf 60A mit Blech getestet, hervorragend! Und sooo klein. Ganz tolles Gerät für das Geld!!!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Aras został dostarczony do mojego domu ładunkiem w 10 dni, nie zapłaciłem za dostawę, łącznie z podatkiem. Otworzyłem go ładnie i wyjąłem, i przyjrzałem się temu, i nie wiem jak długo to potrwa. Więc wziąłem to za hobby, żeby robić swoje w moim domu. Dla jasności, szczypce spawalnicze, szczypce podwoziowe i kable nie wychodzą, a ja również zrobiłem test spawania narzędzi za tę cenę, udany produkt.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Kupiłem 3 produkty, które były ubezpieczone od celników. Tylko palnik przyszedł, inni nie. I zapłaciłem cło, i żadnych innych produktów. Próbowałem palnika, działa, jest trochę krzywy na drodze, ale działa. Kupiłem go za 366 lirów. Indyk przybył między 900 a 1 000 liry w trzy tygodnie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$88.92
    • US$24.99
    • US$69.29
    • US$187.99
    • US$28.86
    • US$224.06
    • US$26.99
    • US$56.58
    • US$169.99
    • US$5.74
    • US$58.99
    • US$159.99
    • US$11.54
    • US$129.99
    • US$53.99
    • US$206.99
    • US$139.99
    • US$62.99