Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2410)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2410)
    • 5 Star(2305)
    • 4 Star(90)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2021

    Very fast delivery, one week from the Czech warehouse. It is very small and very easy to transport. Internally the assembly quality is very good without any obvious problem, it remains to be tested in some gluing !!!! Πολύ γρήγορη παράδοση, μία εβδομάδα από την Τσεχική αποθήκη. Είναι πολύ μικρή και μεταφέρεται πολύ εύκολα. Εσωτερικά η ποιότητα συναρμολόγησης είναι πολύ καλή χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα, μένει να δοκιμαστεί σε κάποια κόλληση!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • VanVIP3
    GR
    05/03/2021

    Miał pewne problemy: Zamieniłem go na 3*2.5 Złożony kabel wentylatora i wyłączony z wtyczki Wzmacniacze nie mają 250. Ale 119A, co jest normalne dla tego rozmiaru Klej z 2,5 elektrodą

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    ήρθε πολυ γρήγορα. Από CZ σε 10 μέρες. παρά πολύ καλή. πολυ μικρη και ελαφριά. Ερχετε χωρίς αρσενικό φις σουκο και χωρίς Τσιμπίδες. Μέσα έχει μόνο τους αντάπτορες για τα καλώδια.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Bardzo dobry spawacz dla pieniędzy. Ładnie uderza w łuk elektryczny, stabilnie utrzymuje ustawione parametry, a przede wszystkim ładnie spawa i jest bardzo mały. Jedyną wadą, która mnie osobiście niepokoi, są bardzo zawyżone parametry. Przy maksymalnej intensywności, jaką producent określa przy 250 amperach, spawacz daje 132. Zrobiłem pomiary i przy maksymalnym nastawieniu to 130 amperów, a najniższy 56. Spawacz jest doskonale spawany za pomocą elektrod 2,5 i 3,2 mm. Z małym doświadczeniem spawacza, można spawać za pomocą elektrody 4 mm. W moim urządzeniu zmieniłem zasięg wyświetlacza na 132 ampery. Można to zrobić za pomocą potencjometru zaznaczonego na moim zdjęciu. Jeśli producent nie przeceniłby parametrów, z pewnością więcej osób zaangażowanych w spawanie byłoby zainteresowanych tym urządzeniem. Po drobnych modyfikacjach, ta spawalnicza jest idealnym urządzeniem dla miłośników majsterkowania i osób, które spawają na zasadzie mobilnej. Przepraszam za tłumaczenie, ale zrobiłem to tłumaczem.

    Komentarze (19)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Kupiłem 3 produkty, które były ubezpieczone od celników. Tylko palnik przyszedł, inni nie. I zapłaciłem cło, i żadnych innych produktów. Próbowałem palnika, działa, jest trochę krzywy na drodze, ale działa. Kupiłem go za 366 lirów. Indyk przybył między 900 a 1 000 liry w trzy tygodnie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Ten spawacz przerósł oczekiwania. Gdyby nie włącznik zasilania, który zepsuł się w ciągu kilku pierwszych zastosowań, dałbym mu 5 gwiazdek. Nie jest w pobliżu 160-kilogramowego spawacza dla jakości spawania lub łatwości uderzania łuku, ale nie jest w pobliżu tak masywnego lub ciężkiego. To dobry wybór dla kogoś, kto chce się spawać od czasu do czasu. Dla mnie opcja 110v byłaby wygodniejsza, ale za cenę, którą kupiłem. Mam też jedną z wersji 220v dla dziadka, ponieważ potrzebował czegoś łatwego do poruszania się i ma już kilku spawaczy. Rozmiar jest śmieszny, ale wydajność nie. Opublikowałem kilka zdjęć: jedno, na którym spawałem łańcuch jako test, kiedy go dostałem, a pozostałe dwa od momentu otwarcia, by wymienić wyłącznik zasilania. Mam nadzieję, że są pomocne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Muito bom sprzęt. Podem porównaj sem medo. Włącznie, eu fui taksado mas com o seguro alfandegário, a Banggood,cumpriu o Contrato e restituiu 100% do imposto kobrado. O miejsce é confiável sim! Recomendo a todos!!!! -------------- Bardzo dobry sprzęt. Możesz kupić bez strachu. Byłem nawet opodatkowany, ale z ubezpieczeniem celnym, Banggood, wypełnił umowę i zwrócił 100% podatku naliczonego. Strona jest niezawodna tak! Polecam go wszystkim!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Przybył w dobrym stanie Element wygląda na nowy Właśnie go testowałem, gdy czekałem na sygnał kablowy Mogę powiedzieć, że jest dobrym spawaczem, jeśli chodzi o jego wielkość i nagrodę. Zdjęcia pokazują wynik spawania Przepraszam, dopiero zaczynam się uczyć spawania Dłuższe spawanie było ustawione na 250 Podczas gdy mały spawanie było ustawione na 150. Pokaż także pręt spawalniczy, którego użyłem Właśnie dostałem to na peso z 1 581 To kradzież za jego wielkość, wydajność i cenę 2 kciuki za sprzedającego 👍👍 Dziękuję

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Aras został dostarczony do mojego domu ładunkiem w 10 dni, nie zapłaciłem za dostawę, łącznie z podatkiem. Otworzyłem go ładnie i wyjąłem, i przyjrzałem się temu, i nie wiem jak długo to potrwa. Więc wziąłem to za hobby, żeby robić swoje w moim domu. Dla jasności, szczypce spawalnicze, szczypce podwoziowe i kable nie wychodzą, a ja również zrobiłem test spawania narzędzi za tę cenę, udany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Otrzymałem produkt Bursa w 10 dni roboczych. Kupiłem go z kuponem na 380 TL. Mają 73 podatki TL, 8 TL, łącznie 460 TL. Produkt jest bardzo ładny wentylator jest bardzo silny. Gorąco polecam. Udany sprzedawca niezawodny. Przyjaciele, którzy robią zakupy na zagranicznych stronach są bardzo przydatne, jeśli powiedzą Ci ile podatku płacą w ich opisach produktów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 339
    • Ft6 934
    • Ft16 708
    • Ft25 489
    • Ft5 458
    • Ft6 807
    • Ft8 258
    • Ft33 501
    • Ft58 644
    • Ft33 864
    • Ft4 083
    • Ft15 258
    • Ft4 001
    • Ft19 968
    • Ft2 204
    • Ft14 927
    • Ft46 032
    • Ft6 568