Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3022)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(3022)
    • 5 Star(2878)
    • 4 Star(113)
    • 3 Star(20)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2022

    Trudności w śledzeniu przesyłki, w końcu dotarł z kilkoma małymi uderzeniami na opakowaniu, ale wewnątrz całkowicie nienaruszone. 250A jest marzeniem bezpiecznik 180A, ale teraz jest to dobrze znane. Znalazłem jakieś dziwne rzeczy w zielonym kolorze krawędzi, otworzyłem go, aby usunąć nic, że wszystko w porządku. Przetestowany przy użyciu elektrody rutylowej o 1.6 sprawował się znakomicie. Miejmy nadzieję, że to przetrwa. Jestem zadowolony z zakupu.Rekomendowany sprzedawca.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Doskonała maszyna spawalnicza polecam również ekspertom, którzy spawają na co dzień, dużo więcej niż telefon waży tylko 1,9 kg, a naprawdę mini wyświetlacz nie pokrywa się z odpowiednimi amperami, ale od 130 - 170 amp z wyświetlacza bardzo dobrze korzystać z elektrod Moim zdaniem maksymalne osiągalne ampery nie przekraczają 160 w odróżnieniu od wyświetlacza 250, są bardzo dobrze wykonane i wytrzymałe, Wyposażony w celofan i polistyren, oprócz kompresji tektury, sprzedawany jest z przewodem miernika bez gniazdka i bez kabli tylko z łącznikami szybkozłącza, Dodałem drutu i recyklingu drutu ze starej maszyny do lutowania non-inwerter, to jest inwerter i ma system, który nie sprawia, że elektroda kij bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Аппарат пришел быстро упаковка отличная, комплектация не плохая , пробовал варить электродом 3мм мне понравилось я не сварщик. Аппарат ещё не изучил буду осваивать пока всё нравится, спасибо !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Za cenę, którą zapłaciłem, myślę, że to dobry zakup. Muszę zmienić kabel, bo ten, który przyszedł ze spawarką, to tylko 2x1,5mm2 kabli, zmieniłem go na 3x4mm2 cienki kabel, który powinien być o wiele lepszy. Używając elektrod 2.5mm na takich jak 120-130A, spawarka nie ma 250A pf kursu, ale nawet nie spodziewa się, że w tej cenie. Mam nadzieję, że to potrwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dostawałem towar na 8 dni, a oni dostarczyli go do domu towarowego. Nie miałem jeszcze okazji tego spróbować. Nie ma wtyczki do kabla zasilającego, więc potwierdziłem, gdy zobaczyłem, że działa

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Dosłownie mieści się w dłoni...przydaje się do montażu, aby zrobić własny kabel, ale nadal trzeba kupić zaciski....bez wtyczki..... Trochę poobijany z obsługi... Czekamy na rękawice i kask do użycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Produkt dotarł solidnie i szybko. Zrobiłem mały eksperyment. Wygląda to całkiem nieźle. Byłoby ładniej, gdyby miał wieszak na ramiączko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Работи нормално с електроди 2,5 мм. Надявам се да работи дълго. Закупих го за 39 usd. Най-ниската цена на която видях да се продава, беше 37.60 usd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    πολύ καλό γρήγορη παράδοση και χωρίς να είναι χτυπημένο μπράβο. αυτό με τα κουπόνια όμως δεν μου άρεσε δεν υπάρχει καμία μείωση τιμής

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Zamówienie otrzymane szybko i dobrze zapakowane. Dobry stosunek wydajności ceny, bardzo mały i mocny, może iść nawet w większej kieszeni. Spawanie OK.No miękki start i filtr emi. Za tę cenę ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$88.92
    • US$19.99
    • US$69.29
    • US$195.99
    • US$18.47
    • US$4.09
    • US$28.86
    • US$224.06
    • US$20.99
    • US$5.74
    • US$11.54
    • US$99.99
    • US$164.99
    • US$29.99
    • US$15.95
    • US$15.99
    • US$99.99
    • US$13.85