Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    To bardzo dobra miotła. To jest do bani bardzo dobrze. Próbowałem na sucho, i wszystko jest z tworzywa sztucznego. Jest zbyt uczciwa jak na swoje pieniądze. Dla domu i samochodu, jest idealny. Może robi więcej hałasu niż miotła domowa, ale robi dobrą robotę, więc nie obchodzi mnie to. Gorąco polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    ... Bardzo dobry uniwersalny odkurzacz. Nie spodziewałem się takiej pojemności absorbującej watów... .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. wszystko zgodnie z opisem produktu. ...i oczywiście dobra cena od Banggood... .. Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Topshak odkurzacz i odkurzacz z możliwością po prostu wstawiania węża po przeciwnej stronie, muszę powiedzieć, że byłem bardzo zaskoczony tym, jak odkurza i jak dmucha, myślałem, że z 1000w nie jest do poziomu, I zamiast tego musiałem zmienić zdanie, jest naprawdę bardzo ważne i potężne, Polecam go wszystkim, zarówno mam, aby wypłukać kurz i brud w najbardziej ukrytych rogach z aplikacją, szczotką, dyszą, I zarówno do mężczyzn, którzy kochają porządek i czystość swojego samochodu, przy niewielkim wysiłku dzięki jego mocy ssania usunąłem zgnieciony kurz i sierść zwierząt z dywanu w moim samochodzie, Nie zawsze odkurzacze od ponad 200 euro dużych marek są rozwiązaniem. Jeśli chodzi o materiał, jest to proste i wytrzymałe tworzywo sztuczne bardzo twarde i przyjemne w dotyku, wykonane z czasem, Będziesz zaskoczony, jak to wygląda i jak to działa z tylko 1000w mocy do odkurzania, a także dmuchać zarówno w domu i na desce rozdzielczej samochodu, Naprawdę dobre, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    5 gwiazdek dla odkurzacza, dobrze zbudowany, dobre materiały, 1 gwiazdek na akcesoria, zwłaszcza główny pędzel, który wygląda bardzo tani. Jednak nie potrzebuję go podczas czyszczenia samochodu lub narzędzi w warsztacie. Działa dobrze również jako dmuchawa. Moc wystarczająco silna, ale nie jak mój Philips, który kosztuje 4 razy więcej. Podsumowując bardzo dobry produkt dla DIY, do czyszczenia samochodu, w warsztacie, na tarasie i w innych miejscach, gdzie nie chcesz używać znacznie droższe odkurzacza. W domu zamieszkam z Philipsem i Roborockiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Produkt przybył z CZ w magazynie w 4 dni, tylko wypróbowane, czy działa, wszystko ok, dostarczane z UE kabel, ale satysfakcja z Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    To bardzo pomocne urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo dobra odkurzacz sucha i wilgotna, a także służy jako dmuchawa, mocna, ale hałaśliwa rekomendacja

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Tudo em óptimo estado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Wspaniała mała próżnia w cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Doskonały odkurzacz, silne ssanie, szybka dostawa z magazynu CZ ❤

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$213.66
    • US$107.99
    • US$149.99
    • US$199.99
    • US$199.99
    • US$199.99
    • US$279.99
    • US$200.99
    • US$259.99
    • US$249.99
    • US$179.99
    • US$19.99
    • US$54.99
    • US$439.99
    • US$95.87
    • US$385.00
    • US$151.29
    • US$11.88