Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/11/2021

    To bardzo dobra miotła. To jest do bani bardzo dobrze. Próbowałem na sucho, i wszystko jest z tworzywa sztucznego. Jest zbyt uczciwa jak na swoje pieniądze. Dla domu i samochodu, jest idealny. Może robi więcej hałasu niż miotła domowa, ale robi dobrą robotę, więc nie obchodzi mnie to. Gorąco polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    5 gwiazdek dla odkurzacza, dobrze zbudowany, dobre materiały, 1 gwiazdek na akcesoria, zwłaszcza główny pędzel, który wygląda bardzo tani. Jednak nie potrzebuję go podczas czyszczenia samochodu lub narzędzi w warsztacie. Działa dobrze również jako dmuchawa. Moc wystarczająco silna, ale nie jak mój Philips, który kosztuje 4 razy więcej. Podsumowując bardzo dobry produkt dla DIY, do czyszczenia samochodu, w warsztacie, na tarasie i w innych miejscach, gdzie nie chcesz używać znacznie droższe odkurzacza. W domu zamieszkam z Philipsem i Roborockiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    ... Bardzo dobry uniwersalny odkurzacz. Nie spodziewałem się takiej pojemności absorbującej watów... .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. .. wszystko zgodnie z opisem produktu. ...i oczywiście dobra cena od Banggood... .. Szybkie zadanie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Produkt przybył z CZ w magazynie w 4 dni, tylko wypróbowane, czy działa, wszystko ok, dostarczane z UE kabel, ale satysfakcja z Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Vysávač na suché a mokré vysávanie. V príslušenstve aj dosť nádstavcov. Funguje spoľahlivo s dostačujúcim sacím výkonom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo dobra odkurzacz sucha i wilgotna, a także służy jako dmuchawa, mocna, ale hałaśliwa rekomendacja

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Tudo em óptimo estado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Dotarła w ciągu siedmiu dni. Wrócę po więcej informacji o użyciu miotły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Działa dość dobrze, choć moc ssania nie jest bardzo wysoka. Samochód, lokalizacja, warsztat ok. To jest guz i puch, i to jest dobre, ty mały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Dobrze zamiataj, dobra potencja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$289.99
    • US$159.99
    • US$185.96
    • US$95.87
    • US$33.48
    • US$68.15
    • US$119.59
    • US$76.99
    • US$59.99