Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1648)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1648)
    • 5 Star(1509)
    • 4 Star(75)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(14)
    • 1 Star(26)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Jestem pod wrażeniem jakości tego klucza. Bardzo piękne, gumowe wykończenie. Wielka korzyść kosztowa. Przybyłem szybko i nie dostałem opłaty celnej w Brazylii. Ważne informacje, udało mi się uwolnić nawet homokinetycznego nakrętka. Pełne nagranie z jej udziałem na moim kanale na YouTube

    Komentarze (54)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Zamawiane z rosyjskiego magazynu. Stało się tak, jak przewidywałem w zeszłym tygodniu. Otrzymane przez kuriera w ręku, bardzo wygodne. To dopuszczalny klucz do momentu obrotowego. Odblokuj śruby koła w samochodzie pasażerskim. Niestety, ciężarówka niskotonowa nie, nie odkręca. Silnik bezszczotkowy, ergonomiczny, ładny w ręku, uchwyt z gumowymi wagami, dobra waga, choć nie lekka. Dwie regulacja prędkości obrotowej i typu obrotowego: stała i kolczasta. Wysoka prędkość wrzeciona, spodziewałem się, że będzie mniejsza. Jednak przycisk zasilania z regulatorem, wystarczy dostosować. Baterie są bardzo podobne do MAKITA, ale oryginał nie jest, nie sprawdziłem, czy pasuje. W ogóle, za takie pieniądze po prostu super, wziął akcje. Polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    1 - Zajęło to 20 dni, aby dotrzeć do mojego domu w Goiâni. 2 - Przez pudełko drukowane, które miało przyjść dwie baterie, i przyszedł tylko jeden. 3 - Nie jest bardzo odporny materiał, ale może pracować spokojnie, ale ostrożnie. 4 - Pochodzi z 50% baterii. 5 - Bateria jest lekka, górna część maszyny i cięższa. 6 - Za cenę, jaką zapłaciłem warto narzędzie. 7 - Nie postawiono mi zarzutów. 8 - Nie zapłaciłem żadnego ubezpieczenia oferowanego przez Banggood.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Witam wszystkich, myślałem, że to narzędzie, myśląc, że nie będę w stanie usunąć załóg z kół mojego Boxera, całkowicie zmieszanych, mimo że kilka dni były podniesione przez pneumatyka, było bardzo łatwo je usunąć za pomocą tego narzędzia. Bardzo zadowolony!!! Witam wszystkich Kupiłem to narzędzie myśląc, że nie mogę wyciągnąć śrub z kół mojego Boxera, całkowicie oszukany, nawet po kilku dniach dociskania przez pneumatyka, było super łatwo wyjąć je tym narzędziem. Bardzo mi miło!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Jest to doskonały produkt, przy niskich kosztach, ale bez kompromisów w kwestii dobrej jakości. Posiada podwójną funkcję: sterownika udarowego. Akumulator ma moduł 10x 18650 dla ogólnego 3000mAh przy napięciu znamionowym. Led jest wystarczająco dobry, aby zapewnić widoczność w pozycji bez kompresji, a 2 do zaciskania (mała i duża siła) i 2 dla odpinania jest normalnie kontrolowany przez naciśnięcie przełącznika, Drugi zatrzymuje się, gdy wykryje zmniejszenie wymaganego momentu obrotowego! Prędkość obrotowa jest wygodnie kontrolowana przez naciśnięcie przycisku w 7 poziomach przy max momencie obrotowym i 5 w średnim momencie obrotowym. Jedyny mały problem, jaki znalazłem, to to, że wkładka 1/4" była brudna i była mała beczka. Po wyczyszczeniu wszystko było rozwiązane. Próbowałem też wwiercić się w metal za pomocą uchwytu. W takiej ostrożności radzę użyć klawisza, ponieważ z bezkluczowym jednym możesz napotkać problemy, aby go otworzyć po wiertnictwie. Polecam również użyć łącznika klucza kwadratowego, a nie hex jeden. Nie zaleca się używać jako wiertarka, jeśli potrzebujesz ekstremalnej dokładności, ale idealny do wiercenia w metalu, aby uniknąć wypadku z powodu nagłego zaciskania wiertła do otworu. Siła, którą zapewnia to małe narzędzie jest ogromna, ale jest bezpieczna w użyciu. Ogólnie myślę, że jest to naprawdę najlepszy zakup dla wszystkich DIY uzależnionych.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    gostei da máquina, acabamento muito bom com uma boa pegada boa ergonomia ainda não usei não fiz nenhum teste , mas como sou inscrito em um canal do YouTube daquele cara 123 fulano👀 não sei se posso colocar o nome dele aqui , então vi a apresentação dele sobre a chave de impacto e outras máquinas da TopShak , enfim o cara é fera no que faz, Ele está de parabéns !!! Foi através de seu review no canal q eu assisti e me fez decidir pela compra da máquina obs : como também as coisas no geral não está fácil pra ninguém, tive um incentivo um grande incentivo da Bang Good entendi relação ao preço, pois concegui comprar por R$ 260,00 incluindo frete e desconto sou de Recife PE e comprei a uns 35 dias atrás e recebi a uns 4 dias só não gostei da embalagem que veio sem muita proteção, só com 1 plástico

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Nie testowałem tego przedmiotu. Ale na podstawie filmu wysłanego do mnie przez moją siostrę, wygląda ładnie i z kompletnymi akcesoriami, plus gwarancja i poradnik ręczny. Chociaż jak chciałbym, żeby była zapakowana folią bąbelkową... Ponieważ przedmiot nie jest wyposażony w ciężkie pudełko, ale tylko w typowe pudełko... Wewnątrz znajduje się gruba pianka, która trzyma przedmiot

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Produkt dotarł nienaruszony (uszkodzony karton). Natychmiast próbowałem odkręcić śruby z dynamometrem na 110Nm. Wynik jest 5 odkręcony przy pierwszym uderzeniu. Bateria nie wygląda dobrze, a ładowarka wygląda jak zabawka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Otrzymany w ciągu 6 dni, dostarczony poprawnie, lekko uszkodzony karton. Jest wyposażony w kartonowe pudełko, przynosi maszynę, akumulator, ładowarkę i instrukcję w języku angielskim, wszystko zapakowane w folię bąbelkową, aby nie ucierpiała w dostawie. Chcę to przetestować poprzez zmianę kół samochodu, potrzebuję narzędzi uderzeniowych. W oczekiwaniu na kontrolę wydajności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TomVIP4
    DE
    27/07/2021

    Dziękuję Bangood za naprawdę szybką dostawę!!! Zamówiona w sobotę - dostawa we wtorku! Kto tu narzeka, jest winny. Cena/wydajność niedościgniona! Nawet jeśli klucz uderzeniowy z pewnością nie osiągnie określonego 800 NM i ma zabawną ładowarką do komórek chińskich - ale wydajność jest zadziwiająco dobra! Baterie doładowywania Makita pasują (wydajność znacznie wzrasta) - ale zastosowane mocowanie nakrętek odgrywa dziedziczną rolę (z jakością i małą tolerancją)! Im lepsze to jest, tym większa wydajność! Za pieniądze mogę polecić go tutaj bez ograniczeń! Dziękuję Bangood za naprawdę szybką dostawę!!! Zamówione w sobotę - dostarczone we wtorek rano! Każdy narzeka, to twoja wina. Cena/wydajność niedościgniona! Nawet jeśli klucz uderzeniowy z pewnością nie osiągnie określonego 800 NM i ma zabawną ładowarkę do chińskich komórek- wydajność jest bardzo zadziwiająco dobra! Baterie Makita fit(wydajność zwiększa się zauważalnie w rezultacie)-ale zastosowane mocowanie orzechów odgrywa również rolę dziedziczną (z jakością i małą tolerancją)! Im lepiej, tym większa wydajność! Dla pieniędzy mogę w pełni polecić go tutaj!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$26.99
    • US$42.99
    • US$39.99
    • US$55.99
    • US$110.99
    • US$33.12
    • US$80.84
    • US$66.99
    • US$239.00