Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(748)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(748)
    • 5 Star(705)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/08/2021

    Jestem pod wrażeniem jakości tego klucza. Bardzo piękne, gumowe wykończenie. Wielka korzyść kosztowa. Przybyłem szybko i nie dostałem opłaty celnej w Brazylii. Ważne informacje, udało mi się uwolnić nawet homokinetycznego nakrętka. Pełne nagranie z jej udziałem na moim kanale na YouTube

    Komentarze (18)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Mam towar. Dobrze, że samo narzędzie było owinięte folią ochronną. Ale wygląd opakowania i pudełka sprawia wrażenie, że nie został kopnięty tylko przez leniwego. W pracy nie został jeszcze przetestowany, ponieważ nie jest kupiony dla siebie, na zewnątrz wygląda godnie. Zakupiony po przeczytaniu recenzji na stronie mysku, mam nadzieję, że pasuje do recenzji. Dostawa do Kemerova 34 dni. Śledź tylko do celników, potem cisza. Rosyjski Post otrzymał wiadomość o przybyciu (tor był już krajowy).

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Witam wszystkich, myślałem, że to narzędzie, myśląc, że nie będę w stanie usunąć załóg z kół mojego Boxera, całkowicie zmieszanych, mimo że kilka dni były podniesione przez pneumatyka, było bardzo łatwo je usunąć za pomocą tego narzędzia. Bardzo zadowolony!!! Witam wszystkich Kupiłem to narzędzie myśląc, że nie mogę wyciągnąć śrub z kół mojego Boxera, całkowicie oszukany, nawet po kilku dniach dociskania przez pneumatyka, było super łatwo wyjąć je tym narzędziem. Bardzo mi miło!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Obserwowany dziadek do orzechów tworzy około 250-300 Newton-metrów w rzeczywistości, prawdopodobnie więcej, niestety nic do sprawdzenia. Gaikovort zrobił dobre wrażenie, siedzi wygodnie w dłoni, przycięty uchwyt, potężny, jest dostosowanie prędkości i wysiłku. Akk jest dość potężny. Ale potrzebujesz zapasowego, na wszelki wypadek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    klucz odkręca nawet mocno zapieczone śruby przy kołach. obawiam się że kwadratowa końcówka może nie wytrzymać długiego użytkowania bo za dużo ma otworów w sobie ale jeśli producent gwarantuje dobrą stal to powinno być dobrze. klucz w mocnym pudełku, zasilacz i 1 bateria 18V oraz instrukcja dostawa w 4 dni licząc od dnia zamówienia. prędkość kosmiczna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Świetna jakość za pieniądze! Bateria ma chińskie komórki 1500mah, całkowita pojemność to 3000mah. Nie ma smaru, który trzeba będzie rozmontować i dodać. Zadowolona!

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • TomVIP5
    DE
    27/07/2021

    Dziękuję Bangood za naprawdę szybką dostawę!!! Zamówiona w sobotę - dostawa we wtorku! Kto tu narzeka, jest winny. Cena/wydajność niedościgniona! Nawet jeśli klucz uderzeniowy z pewnością nie osiągnie określonego 800 NM i ma zabawną ładowarką do komórek chińskich - ale wydajność jest zadziwiająco dobra! Baterie doładowywania Makita pasują (wydajność znacznie wzrasta) - ale zastosowane mocowanie nakrętek odgrywa dziedziczną rolę (z jakością i małą tolerancją)! Im lepsze to jest, tym większa wydajność! Za pieniądze mogę polecić go tutaj bez ograniczeń! Dziękuję Bangood za naprawdę szybką dostawę!!! Zamówione w sobotę - dostarczone we wtorek rano! Każdy narzeka, to twoja wina. Cena/wydajność niedościgniona! Nawet jeśli klucz uderzeniowy z pewnością nie osiągnie określonego 800 NM i ma zabawną ładowarkę do chińskich komórek- wydajność jest bardzo zadziwiająco dobra! Baterie Makita fit(wydajność zwiększa się zauważalnie w rezultacie)-ale zastosowane mocowanie orzechów odgrywa również rolę dziedziczną (z jakością i małą tolerancją)! Im lepiej, tym większa wydajność! Dla pieniędzy mogę w pełni polecić go tutaj!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Sobrang pinabilib ako netong power tools na ito, kayang magtanggal ng lug nut ng sasakyan at satisfied ako dahil 10x 1500mah ang battery nya kaya matagal tong malowbat sigurado

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Przedmiot otrzymany w dobrym stanie i jego działanie! Jednak dostawa trwała trochę zbyt długo, trwało to około 3 tygodni prawie miesiąc. Ale warto poczekać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo mocny jestem bardzo zadowolony polecam go wszystkim i oczywiście jeśli śruba jest zbyt ciasna poza zalecanym momentem obrotowym, to nie uwalnia więcej i bardzo dobre i bardzo mocne lubi go bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 665
    • Ft14 464
    • Ft16 665
    • Ft9 117
    • Ft10 690
    • Ft9 117
    • Ft15 722
    • Ft15 722
    • Ft10 690
    • Ft21 068