Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1509)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1509)
    • 5 Star(1413)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2021

    To jest nowa wersja Invertera 3000 wat Jest lżejszy od poprzedniego. Ulepszenie zostało dokonane w obwodzie, teraz jest filtr w wyjściowym napięciu 220 wolt. Filtr składa się z cewki i kondensatora, to jest dobre.... --- * Jestem bardzo niezadowolony z Banggood z tego zakupu. Było bardzo duże opóźnienie. Kupiłem go z Czech 01 marca 2021 i dotarł do Grecji 24 marca 2021. Wielkie rozczarowanie... Dla opóźnienia 4 gwiazdki (dla inwerteru 5)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Έφτασε κανονικά στην ώρα του και σε καλή συσκευασία . Σίγουρα δεν είναι 3000 watt αφού δεν μπόρεσε να δώσει ούτε 2000 watt. Το έχω δοκιμάσει σε τρυπάνι 900 watt και δούλεψε κανονικά.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Przyszła kolejna marka. Poprzedni Changi (ciągle) maks. Wydajność 1500W -- która osiąga Minleaf (ciągłe) max. 1300W. To samo dla połączenia i baterii. Niestety. Ale nadal właściwe. Może wydajność jest gorsza. Ale to interesujące, a wręcz przeciwnie, jest mniej ciepłe. Jest to jednak mierzone przez przyrządy po stronie wejściowej i wyjściowej. Ale! Zauważam, że jeden (tj. kawałek) Changi udał się do innego świata – to znaczy, został zrujnowany. Prawdopodobnie śruby wejściowe po stronie 12V (wewnątrz) nie były prawidłowo dokręcone! Rozgrzał się. Zauważyłam za późno. Warto spojrzeć na stawy (w środku) przed uruchomieniem! Dokręcić śruby. Także dla FET. W przeciwnym razie, jeśli chodzi o cenę i wydajność, każdy jest (jeszcze) nie do pokonania. To jest dobry zakup. To prawda, że nie wiesz, że 230V jest stabilny, a wyjście to tylko około 220V... Ale to nic wielkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Jestem całkiem zadowolony z produktu, przetestowałem go tylko z komputera i młynka kątowego (700w). I działa idealnie. Fani włączają się tylko powyżej określonej temperatury, nigdy nie słyszałem, żeby się włączali. Nie robi hałasu, jeśli używasz tych urządzeń o niskim zużyciu (500w / 700w). Dopasuj oczekiwania. Bardzo szybka wysyłka. Nie mam zdjęcia z nim, informacje, które przedstawia to napięcie wejściowe (w moim przypadku uderzyło w pewne 26.4v), napięcie wyjściowe (przedstawione 218v do 222v) i zużycie mocy w ampsach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Zamówienie zostało otrzymane, ale różne marki, dla tej godziny specyfikacja mam nadzieję, że nie zepsuje się szybko i będzie działać dobrze przez długi czas, Dziękuję sprzedającym Dziękuję banggod, dobra obsługa W przyszłości zamówię więcej, Jest to forma uznania dla sprzedaży z satysfakcjonującą usługą. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Wariant to: 12V 4000W Czas wysyłki z Polski do Niemiec wynosił 3 dni. Urządzenie robi dobre wrażenie, nic się nie rusza i nie jest luźne. Fala sina robi dobre wrażenie dzięki środkom do dyspozycji. Wszystkie urządzenia, których chcę użyć, działają bez problemów. Testowane za pomocą piły do cięcia, stojaka wiertniczego, szlifierki taśmowej, odkurzacza, piły taśmowej, akdillatorów narzędzi. Testowane z całkowitym obciążeniem 1700 watów. To wszystko, co mogę zrobić z powodu mojej obecnej pamięci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Dzisiaj dostałem mój Topshak Inverter, 24V wejście 220 Volt / 300 W max. Niektóre komentarze innych klientów sprawiają, że, to bardzo dobry pomysł, aby otworzyć walizkę i sprawdzić śruby przed użyciem Inwertera. W moim Inverterze wszystkie śruby zostały naprawione, zrobiłem kilka zdjęć. Kupiłem sprzęt, żeby zaopatrywać moje lodówki i coś jeszcze w razie Blackout. Po zainstalowaniu Inwertera działa bez żadnych problemów, na 300 W Fani są dobrze słyszalne, nic wielkiego. Wygląda na to, że mam dobry produkt za niską cenę. Dostawa z Hiszpanii do Niemiec trwała tylko 2 dni, dobrze jak również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Produkt został z tym samym inwerterem marki, który wcześniej otrzymałem 2900w klimatyzator był uruchomiony ten produkt miał trudności z uruchomieniem 1800 w ufo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Mam inwerter 4000w 24v. Różnica w cenie i recenzje 3000w sprawiły, że dostałem ten 4000w. Największym ładunkiem, jaki mogłem włożyć, był mój pistolet grzejny z ciągiem 1780watów. I aktualne losowanie 68 amperów. Nie włączył się żaden alarm, a ja chcę zobaczyć, jak daleko się posunie, zanim się wycięto. Myślę, że to był dobry zakup!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Przybył w nowym korpusie! Bieżąca wartość x.x ok. 0,65 A (wsad 12 w, 3000 woltów). W porównaniu do starego modelu, nie ma piszczy wysokiej częstotliwości podczas obsługi inwertera!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 478
    • Ft52 916
    • Ft52 096
    • Ft5 567
    • Ft66 600
    • Ft21 676
    • Ft17 480
    • Ft15 134
    • Ft103 029
    • Ft13 984
    • Ft19 372
    • Ft19 675
    • Ft22 703
    • Ft12 234
    • Ft33 299
    • Ft47 552
    • Ft5 567
    • Ft12 107