Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2022

    Nie testowałem jeszcze maszyny spawalniczej, ale dotarła szybko i dobrze zapakowana w karton i plastikową torbę z pianką, aby wchłonąć wstrząsy, dobra jakość wykonania w cenie, z wyjątkiem maski lutowniczej, która chroni oczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Szybka dostawa, do tej pory wszystko działa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Dobre narzędzie do spawania dobrze sprawdza się w elektrodzie 1,6 mm przy 80 A i 2,5 mm przy 100 A . (prąd spawania był utrzymywany dokładnie bez żadnych zmian w czasie spawania). Zrobiłem tylko zmiany dla kabli spawalniczych i uziemionych, zwiększając średnicę kabli od 16 [mm2] do 25 [m2], a także kabel spawalniczy ma mniejszą długość z 3 m do 2m Oba kable mają długość 2m i średnicę 25 [mm2]. Dziękujemy Banggood za ładne narzędzie i szybką dostawę...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Kupiony tanio w błysku. /Pokaz jest całkiem niezły. Przetestowany tylko w MMA. Bardzo dobrze trzyma łuk, normalnie się zarośla. TIG nie jest w pełni przetestowany, ale wygląda na to, że musi być również OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Spawacz był w znacznie uszkodzonym pudełku papierowym, a oprócz drobnych otarć na powierzchni wydaje się dobrze bić. Nie miałem jeszcze okazji jej przetestować, ale mam nadzieję, że nic jej nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Ten spawarka dobrze spawa!!!. Jedynym błędem jest to, że liczba na wyświetlaczu nie pasuje do prądu spawania. Różnica wynosi około -50A W przeciwnym razie, OK!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Właśnie przyszło, wszystko idealnie, jeszcze go nie testowałem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    arrivata questa mattina provata e funziona perfettamente complimenti a banggood e arrivata prima del previsto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Szybka dostawa, przyspawana godnie 2,5 elektrody.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.99
    • US$99.99
    • US$11.54
    • US$15.95
    • US$209.99
    • US$29.99
    • US$129.99
    • US$15.99
    • US$16.33
    • US$13.85