Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2022

    prodotto super top arrivato in tempi record completo di tutti gli accessori ben fatti la saldatrice sembra veramente buona anche se ancora la devo collaudatore per adesso sono soddisfatto poi dopo la prova vi farò sapere di più consiglio venditore e prodotto e ringrazio topshak per i prodotti sempre più che buoni alla portata di tutti gli hobisti per i nostri lavori grazie banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Otrzymałem narzędzie do spawania w bardzo ostrożnym pakiecie, który w końcu nie był w stanie zapobiec uszkodzeniom, jak widać na ostatnich 2 zdjęciach. Narzędzie, choć małe rozmiary, jest solidną konstrukcją z wieloma akcesoriami. Zasadniczo będę go używać w DIY i małych konstrukcjach, więc wierzę, że może się udać bez żadnych problemów w tych warunkach. Mam nadzieję, że firma handlowa za pośrednictwem BANGGOOD zastąpi popsutą część. Po wielu nienagannych zakupach z BANGGOOD ten błąd nie pozbawi 5 gwiazdek w tej recenzji!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Niezłe urządzenie do pracy. Do tej pory pracował tylko z elektrodą. W środku są dwie miedziane rury. - Do czego one są? Stań na zdjęciu tacy magnetycznej. Dostarczone bardzo szybko, w ciągu 4 dni paczka była ze mną. Pudełko uszkodzone, ale zawartość ok. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Gorąco polecamy!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    W ciągu trzech dni roboczych, Cz dotarł z magazynu. Wydaje się dobrą jakością, aby spróbować, ale niestety nie byłem w stanie użyć podajnika drutu bardzo ładnie regulowany. Grubość kabli roboczych wygląda dobrze. Kauczuk sieciowy, szczególnie gruby, nawet do zastosowań przemysłowych. Nie ma żadnych zniszczeń. Ta tarcza to jakiś żart. Tuż przed oczami znajdują się dwa nawiasy. Ale może to ja mam złe oko, albo muszę patrzeć na to jednym okiem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Wspaniały produkt. nie mogę uwierzyć w to, jak ta spawarka TS-EM1 220V 3-w-1 160A jest w stanie wykonać spawanie MIG/MAG/FCW/MMA/TIG. Otrzymany szybko i w idealnym stanie, wyposażony we wszystkie dobrze wykonane akcesoria. Polecam sprzedawcy i produktu i dziękuję topshak za produkty, które są zawsze bardziej niż dobre dla wszystkich hobs. Załączam włoskie tłumaczenie głównych części podręcznika angielskiego w formacie jpg. TOP TOP TOP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Otrzymałem narzędzie do spawania w uszkodzonym opakowaniu, które w końcu nie było w stanie zapobiec uszkodzeniu, jak widać na zdjęciach. Narzędzie jest solidną konstrukcją z wieloma komponentami. Mam nadzieję, że firma sprzedająca Bangud wymieni uszkodzone części

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    good product, awful customer support. Welds well for the price paid, but it came with some plastic parts broken, I asked for replacements and they never replied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Naprawdę jestem pod wrażeniem produktu, próbowałem MMA, MIG i TIG, a wszystko idealnie sprawdza się w przypadku małych prac. Za pomocą MIG lutowałem w małej pralce, niemożliwa do MMA, a TIG połączyłem dwa pręty 4mm, które są bardzo trudne do spawania z MMA. Nawet z MMA jest o wiele lepszy niż moje poprzednie tańsze MMA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Bom produto, bem embalado, transporte rápido e funciona mt bem a soldar com fio fluxado e eletrodo, ainda não experimentei soldar com gás. Recomendo vendedor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Egy hétre vállalták a szállítást, majd 5 nap lett belőle, de 3 nap mulva megkapam! A csomag sértetlen volt, de a belső borítás sérült! Csak a pajzs használhatatlan, de nem is vártam mást! Kipróbáltam, nagyon jól működik!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$799.99
    • US$749.99
    • US$189.99
    • US$189.99
    • US$29.99
    • US$389.99
    • US$117.89
    • US$11.54
    • US$15.95
    • US$189.99
    • US$58.89
    • US$25.40
    • US$32.99
    • US$70.82
    • US$45.99
    • US$53.91
    • US$47.14
    • US$74.99