Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2212)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2212)
    • 5 Star(2038)
    • 4 Star(160)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2020

    Robusta jeszcze nie brała, ale wydaje się być dobrej jakości, tylko ja

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Świetny produkt. Polecam ją wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Wielka korzyść kosztowa, silna i dobrze zbudowana świetna opcja dla tych, którzy nie chcą wydać zbyt dużo lub nie mogą wydać, szybka wysyłka i wszystko przybyło zgodnie z planem. Zdobywa 48v na baterii, ale faktycznie dostaje do 20v, ale nawet jeśli jest bardzo silny amperage jest 4ah, warto kupić na pewno, polecam sklep i produkt też Dzięki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Παρήγγειλα το συγκεκριμένο προϊόν στις 15 Μαρτίου από την τσεχική αποθήκη του Bangood κ ήρθε μέσα σε 2 εβδομάδες σχετικά γρήγορα. Το μηχανάκι δείχνε πολύ ποιοτικό είναι δυνατό κ αρκετά στιβαρή κατασκευή το νιώθεις με το που θα το πάρεις στο χέρι σου για να κάνεις μια κατασκευή. Βέβαια ήρθε με ένα πολύ μικρό χτυπηματακη αλλά είναι πολύ μικρό κ το προσπερνάω. Το συνιστώ με κλειστά μάτια σε όποιον χρειάζεται ένα τέτοιο εργαλείο!!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Εφτασε μεσα στο χρονικο περιθωριο, οχι πολυ καλη συσκευασια αλλα τα πλαστικα κανουν τη δουλεια τους. Καλη κατασκευη, οχι ευρωπαικη μπριζα αλλα με ανταπτορα. Καλη λειτουργια βιδωνει!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Zakup dokonany w dniu 09.09.2020 r. za R$270,20 (bezpieczna wysyłka wartości), opublikowany w dniu 27.09.2020, przybył w dniu 24/10/202, nie był opodatkowany w unii celnej. Pierwsze wrażenie było dobrej jakości, jednak odkryłem, że materiał jest metalowy, gdzie są śruby mocujące, ale ma plastikowy, metalowy kolor, który nie jest zbyt wytrzymały. W jego użyciu, ma diodę LED, która dobrze oświetla, usuwa i wkłada śruby i wiertła miękkie drewno(pinus), MDF, skomponowana nawalna dobrze, nie testowałem z twardszego drewna, Ale przetestowałem funkcję młotka na betonowej ścianie i przebił się powoli, ale przebiję, użyję i sprawdzę trwałość dwóch baterii. Dla początkowego druku wygląda jak dobre narzędzie do tej pory, dobry koszt-korzyść. Polecam.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Przyjechał z Przemyśla w 16 dni z podsłuchem i radarem kurierskim 21v, a ładowarka ma europejski adapter pokazuje, że to tandetna lekka waga, ale działa i daje 22, Śrubokręt wygląda solidnie z niezłym uchwytem. Ma przełącznik na górze dla wolniej i szybciej, ale niewiele z przełącznikiem nie wykazuje pewności siebie. Posiada również wiele lokalizacji momentu obrotowego i trzy funkcje wkręcania i przekłuwania i oczywiście prawo w lewo. Ogólnie dobry obraz uczciwy rynek pieniędzy, testowany statycznie nieobciążony, lewy test na miejscu do pełnej oceny i wytrzymałości narzędzia i baterii. Do użytku domowego, myślę, że to bardzo szczere.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dobry produkt, dobra jakość. - Niektóre wady konstrukcji (wapno niektóre plastikowe krawędzie), ale nie ma się czym martwić. - Transformer jest z chińskim (chyba) połączeniem i bez adaptera dla UE. - Transformer również nie ma żadnych oznak energii (amp/wolt/waty... wejście/wyjście). Ogólnie, i z tego co testowałem, jestem zadowolony z zakupu. Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobre wiertło, poza papierowym pakietem, i wszystko się rozpadło. Wiertło ma duże zadrapanie, a adapter jest zepsuty, dzięki Bogu, że wiertło działa.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,432
    • Ft12,308
    • Ft5,593
    • Ft16,241
    • Ft11,624
    • Ft19,490
    • Ft9,324
    • Ft14,018
    • Ft23,593
    • Ft19,831
    • Ft18,122
    • Ft16,692
    • Ft11,500
    • Ft22,225
    • Ft29,282
    • Ft19,583
    • Ft26,329
    • Ft23,935