Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3490)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(3490)
    • 5 Star(3137)
    • 4 Star(249)
    • 3 Star(38)
    • 2 Star(16)
    • 1 Star(50)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2020

    Robusta jeszcze nie brała, ale wydaje się być dobrej jakości, tylko ja

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    doskonały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Świetny produkt. Polecam ją wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Szybka wysyłka, ale trochę powolna dostawa. Pudełko dostarczone do mnie przez kuriera w naprawdę gorący letni dzień i temperatura była naprawdę gorąca. Była to najgorsza sytuacja dla 2 baterii Li-On dołączonych do pudełka. Przetestowałem produkt i działa jak w reklamie. Jakość części z tworzyw sztucznych nie jest najlepsza, ale za swoją cenę jest naprawdę świetny, Niestety po dwóch zastosowaniach baterii, jeden z nich nie naładował. Jestem pewien, że ekstremalne warunki temperaturowe podczas transportu i dostawy do mnie przez firmę kurierską są odpowiedzialne za ten błąd. Więc musiałem go naprawić i wymienić jeden 18650 ogniwo, które miało napięcie 0,77 V!!! W każdym razie baterie są 1,5 Ah, a po naprawie ta ładowalna wiertarka - śrubokręt działa ponownie tak, jak powinien. Zrobiłem również twardy futerał z plastikową obudową dołączoną do pudełka papierowego. Ogólnie jest to naprawdę dobra wiertarka do ładowania - śrubokręt z wieloma operacjami, idealny do domu i małych projektów. Polecane! (pol.) !

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Jestem zawiedziony Właśnie zrobiłem 24 otwory w drewnie z wiertarką 2mm i przykręciłem 16 śrub 4x50 mm To jest nie w porządku Silnik nie może obracać się w prawo lub w prawo Najwyraźniej wadliwy produkt Takie rzeczy się zdarzają Mam nadzieję, że znajdę odpowiedź na jego następcę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Topshak Ts-ed1 wreszcie przybył. Pakiet jest dobrze zbudowany i oczywiście podwójna bateria. Uchwyt jest bezpieczny i dobrze wykończony, prędkości są dobrze rozmieszczone w 2 różnych trybach użytkowania, trzech podstawowych funkcji (wiercenie perkusyjne) i 25 prędkości do wyboru. Operacja jest naprawdę skuteczna, może zastąpić tradycyjne wiertło bez przyklejenia i zapewnić dobrą autonomię. Jeśli chodzi o ładowarkę, przynajmniej adapter ze złączem eu może być dostarczony! Co do sprzętu zdecydowanie najczęstsze bity z drewna i ściany mogą być włączone!! Mówiąc to, zobacz inne produkty tej samej marki, ogólnie rzecz biorąc, wiertarka bezprzewodowa ts-ed1 jest doskonała produkcja i wydajność jest naprawdę gwarantowana!! Maksymalny moment obrotowy 21-25 Nm Napięcie akumulatora : 21 V Prędkość: 0-450 obr./min (mod 1) 0-1450 obr./min (mod 2) Dostarczona bateria : 7,5 Ah Parametry rozpoznawalności: łatwość użycia: 9 Funkcjonować: 8,5 wydajność: 8 Projekt i ergonomia: 9 Wiarygodność: 9 Autonomia: 8.5 Ocena ogólna: 8.5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Trochę mniejszy niż się spodziewałem, ale jest bardzo dobry w obsłudze i dość silny. Nie możesz przestać z ręką. Sterowanie wolnej prędkości na przycisku przełącznika, stały przełącznik z prędkością 2 pozycji. W prawo i w lewo. Zacisk - Wiertło - Ciaśniej. Siła pozycjonowania 1 - 25 prawdopodobnie dla siły docisku. Istnieje również podstawowy zestaw 3x skorupiaków 3x płaskich i około 3 gwiazdek. Jest również uchwyt magnetyczny dla kundli, ale bity magnetyczne nie są jeszcze, więc śruby odpadną łatwo, gdy nim pomacham, zalecam namagnesowanie ich. Wtyczka ładowarki jest dla Bóg wie w jakim regionie, ale oni umieścić normalne wtyczkę, dzięki której można ją podłączyć do naszego gniazdka. Jedyny problem jest taki, że kiedy wyjmę go z szuflady, redukcja zostaje w gniazdku, a ja wyjmuję tylko chińską wtyczkę. Będę musiał to rozwiązać za pomocą gumki albo nauczyć się jak to wyjąć. Ale wtyczka jest jedynym minusem, który mogłem znaleźć, w przeciwnym razie jest to całkowicie wysokiej jakości, i mogę go polecić. Pudełko jest z twardego papieru, a w środku jest twarda pianka z pianki z otworami do zaciskania i poszczególnych elementów. To nie walizka, ale może być używana. Osobiście polecam ten wiertło/zaciskacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Zasilana bateria Li-ion dla dłuższego czasu pracy i większej mocy - Silnik wysokowydajny, do 28 Nm momentu obrotowego i 0-1450 obr/min - Wkład wiertniczy do szybkiej i łatwej wymiany bitów - Użyj przełącznika prostego / wstecznego, 25-biegowa regulacja momentu obrotowego - Przełącznik do przodu / wsteczny może być ustawiony na trzy pozycje: do przodu, do tyłu i blokowanie. Ze względu na mechanizm blokujący, przełącznik do przodu / wsteczny może być regulowany tylko wtedy, gdy spust nie jest wciśnięty. Zawsze pozwól silnikowi całkowicie się zatrzymać przed użyciem przełącznika prostego / odwrotnego. - Dzięki lampie roboczej LED zapewnia światło w ciemnych miejscach podczas pracy - Ergonomiczny uchwyt zapewnia doskonałą równowagę i kontrolę nad narzędziem - 3 etapy tuningu: wiercenie udarowe, wiercenie płaskie i owijanie śrub

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    /Złapałem to bardzo szybko. Do pudełka przyklejono adapter wtykowy Euro. Sam шуруповерт nie jest zbyt ciężki, uchwyt z gumowymi wkładkami. Zestaw posiada zestaw bitów i uchwyt. Bateria natychmiast włączyła się do ładowania. Mam nadzieję, że шуруповерт długo popracuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    Hallo, bin sehr überrascht. Kam 2 Tage früher an wie angekündigt. Mein erster Eindruck....... Sehr gute Verarbeitung ____macht was er soll. Eu_adapter war auch dabei. Habe alle Funktionen durchgeprüft, ist alles wei beschrieben. Jetzt müssen die Batterien noch geprüft werden. Für den Heimwerker eine sehr gute Wahl. Würde ich gerne weiter empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.79
    • US$69.99
    • US$39.99
    • US$74.99
    • US$79.99
    • US$23.09
    • US$147.83
    • US$79.99
    • US$52.89
    • US$87.77
    • US$60.05
    • US$39.26
    • US$57.74
    • US$222.90
    • US$87.06
    • US$229.83
    • US$42.39
    • US$12.99