Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Super szybka dostawa. Zamówione 26.2.2021, dostarczone już 2.3.2021 przez importera GLS. Pistolet na gorące powietrze jest solidniejszy niż się spodziewałem. Ale dobrze leży w dłoni. Silnik wentylatora jest naprawdę cichy nawet przy większych prędkościach. Ustawienie temperatury i prędkości silnika jest proste. Dużą zaletą produktu są cztery wymienne dysze do różnych zastosowań. Jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Otrzymałem przesyłkę trzeciego dnia po zamówieniu. Dostawa była lekko uszkodzona, patrz zdjęcie, ale samo urządzenie nie zostało uszkodzone. Zmontowałem urządzenie z najwęższą dyszą i przetestowałem je na jednym z moich istniejących połączeń Sn/Pb. Cyna stopiła się przy ° 385 st. C. Uważaj, żeby nie zgubić magnesu ze stojaka, trzyma tu tylko swoją siłę magnetyczną. Gdy urządzenie jest prawidłowo umieszczone w podstawce, element grzewczy jest natychmiast wyłączony (dzięki wbudowanemu przekaźnikowi trzciny), wentylator nadal działa, ale przez krótki czas. To wcale nie wystarczy, aby schłodzić głowę do bezpiecznej temperatury. Samo urządzenie działa całkiem dobrze, nie jest ciężkie, wyświetlacz jest czytelny, sterowanie wentylatorem i elementem grzewczym jest wystarczająco dobre i stabilne. W przypadku lepszej pracy, kabel może trochę przeszkadzać, jak to ma miejsce w przypadku innych urządzeń, takich jak lutownice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Trochę wolno, ale przyszedł. Paczka dotarła w dobrym stanie. Ja też nie mogę narzekać na szybkość. Produkt jest w porządku. Nie mogę się doczekać, by go użyć. Kiedy wkładam go na uchwyt, ochładza się i wyłącza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Otrzymałem narzędzie gorącego powietrza Topshak TS-CD2 LCD w kolejności, wszystkie funkcje są w porządku. Jest to bardzo ładnie wykonane kompaktowe narzędzie z dokładnym ustawieniem temperatury i siły dmuchania. Jest wyposażony w cichy silnik bezszczotkowy. Jestem bardzo zadowolony, dziękuję. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Pistolet na gorące powietrze działa bardzo dobrze. Kontrola temperatury odpowiada wartości ustawionej w przybliżeniu, można z nią pracować. Po umieszczeniu go w podstawce, która jest dołączona do zestawu, wyłącza ogrzewanie powietrza, po schłodzeniu urządzenie w podstawce automatycznie się wyłącza. Kontrolowany przez przełącznik magnetyczny. Zobacz zieloną kropkę na zdjęciu. Próbowałem praktycznie desolować części - wszystko ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Działa doskonale, w zestawie 4 dysze, trochę słabej jakości tworzywa sztucznego, ale nie działa, czujnik pokazuje tylko temperaturę do kontroli, temperatura jest ustawiona oddzielnie, konieczne jest monitorowanie odczytów na ekranie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Produkt dotarł gładko. Próbowałem, działa poprawnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Bardzo dobry produkt, zadowolony z niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Miły przydatny produkt, który leży dobrze w dłoni z najwyższej usługi z Banggood, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Bardzo szybka wysyłka. Przetestowałem przedmiot i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 268
    • Ft2 005
    • Ft2 493
    • Ft22 478
    • Ft5 867
    • Ft18 909
    • Ft3 566
    • Ft2 500
    • Ft14 210
    • Ft2 852
    • Ft13 283
    • Ft3 087
    • Ft1 956
    • Ft1 851
    • Ft3 294
    • Ft20 080
    • Ft1 851
    • Ft3 241