Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2021

    /Szybko otrzymany. Przybyliście poprawnie. Jest wyposażony w walizkę, 2 baterie i ładowarkę, a niektóre aspekty. W oczekiwaniu na sprawdzenie działania. Należy pamiętać, że przynosi przycisk szybkiego wyboru, który jest typ membrany, który jest trochę trudny do naciśnięcia. Rekomendowany sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Szybka misja do Grecji 8 dni! Bardzo dobre opakowanie i bardzo dobra cena! /Zobaczmy, co się dzieje w pracy!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Jak opisano, w przypadku, narzędzie, 2 baterie, ładowarka, uchwyt, klucz, dysk tnący, tarcza szlifierska, broszura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Jestem z tego zadowolony, może być używany do cięcia. Próbowałem przeciąć nitkę 16mm i 20x40x2 zamknięty odcinek, wypadł zaskakująco dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Majqo
    SK
    23/03/2022

    Ładnie przechowywane w etui, tylko z zamontowaną pokrywą dysku nie można włożyć do obudowa. 2 latarki dobrze zaprojektowana ładowarka. Klawisz uwalniający dysk z bardzo słabego materiału, wygina się, gdy utknie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Narzędzie jest bardzo dobre, jest na czas. Baterie dobrze naładowane. Oczywiście, że tak. Dziękuję bardzo sprzedawcy i Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Szlifierka jest bardzo cicha i dobrze zbudowana. Posiada trzy regulacje prędkości obrotowej. Pierwszy około 2000 obr./min, drugi około 5500 obr./min, a trzeci około 7500 obr./min.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Naprawdę świetny produkt, lekki i zawsze poręczny bez przewodów. Biorąc pod uwagę cenę, polecam. MAKER MANIAC DIY na youtube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Przysłany produkt jest inny niż przedstawiony w ofercie .Bateria w ofercie miała pojemność 4.0 Ah a w dostarczonym urządzeniu 2,0Ah pomimo wysłanej reklamacji nikt na tą reklamacje nie odpowiada Jestem zawiedziony tym zakupem Proszę o wyjaśnienie tej sprawy. Stanisław Stolarz

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    Wygląda na to, że maszyny będą całkiem dobre, z wyjątkiem tego, że baterie powinny być 4 Ah, a nie 2 Ah. Złożę skargę albo ją odeślę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$158.69
    • US$87.77
    • US$66.99
    • US$70.99
    • US$29.99
    • US$82.99
    • US$47.34
    • US$38.99
    • US$54.27
    • US$65.86
    • US$91.99
    • US$53.12
    • US$63.99
    • US$55.99
    • US$185.14
    • US$59.99
    • US$45.99
    • US$75.99