Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(376)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(376)
    • 5 Star(340)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2021

    I'm pretty happy with this power supply , especially the the fine-tuning of the voltage and current is great idea Halloween me to test even very sensitive LED lights , current protection works perfectly decreasing the voltage when needed. on pictures xxlux Big and book infarkt it's very nice compact

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Il prodotto corrisponde alla descrizione del venditore, è di piccole dimensioni, leggero e con display di facile lettura. È provvisto di ventola termostatata e funziona sia in CC che in CV. Buon rapporto prezzo/qualità.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Możliwość regulacji napięcia i prądu jest bardzo dobra, mam inny TOPSHA PSU, który również działa dobrze, ale ma tylko dwa pokrętła do regulacji napięcia i prądu, Jest znacznie gładszy na PSU i ma lepsze gałki niż standardowe 3010 PSU (30V 10A) Potrzebowałem też czegoś, co przekroczy 30V, a to 60V 5A jest idealnym rozwiązaniem w stosunku do ceny. Tylko upewnij się, że jest ustawiony na napięcie w twoim kraju, ponieważ ma przełącznik z tyłu, aby wybrać między 120 a 230. Zawiera parę przewodów z zaciskami krokodyla i jest bardzo mały, nie zajmuje dużo miejsca i waży obok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Dobra, kurier zadzwonił i dostarczył towar zakupiony 18.8.021 dostarczony 25.8.2021

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wygląda solidnie z aluminiową skorupą i dużymi przyciskami. Drobne i praktyczne. Małe minusy potencjometry są zbyt wrażliwe, nie jest łatwo zbliżyć się do dokładnej wartości. Dodam mały woltomierz do setnej V przy wyjściu, aby uzyskać większą precyzję, ale ten zintegrowany z powietrzem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Przełącznik zasilania 0-60 v 0-5 amp, nie bardzo szybko w odpowiedzi na zmiany napięcia. Nie profesjonalny, ale bardzo dobry dla małych warsztatów obiektistycznych. Nie wiem, czy działają w parach, aby uzyskać podwójne napięcie, świetny stosunek jakości do ceny, brak schematu instalacji elektrycznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    To działa, jak należy. Doskonałe narzędzie do elektroniki amatorskiej. Zaskoczył mnie profesjonalny projekt wnętrz. Jest on zmontowany bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Towar dotarł bardzo szybko, tu wielki plus. Sprawdzony na szybko, zobaczymy jak będzie się sprawował na bieżąco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Jak na razie działa to dobrze. Wykonałem tylko wstępne testy pod kątem stałego prądu lub napięcia. Wymaga obciążenia, aby dokładnie załadować napięcie. Ładna i lekka waga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Dzięki, Bangwood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.26
    • US$8.99
    • US$40.41
    • US$8.23
    • US$7.99
    • US$18.39
    • US$22.65
    • US$23.99
    • US$12.46
    • US$64.99
    • US$8.04
    • US$12.64
    • US$160.99
    • US$45.03
    • US$39.99
    • US$68.99
    • US$54.12
    • US$9.99