Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1301)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1301)
    • 5 Star(1247)
    • 4 Star(47)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Cóż... nie miałem jeszcze czasu, by go przetestować, ale jak na razie nie wzbudza to zbyt wiele zaufania. Paczka była całkowicie nieuszkodzona bez śladów przemocy podczas transportu, kiedy rozpakowałam urządzenie, brzmiało jakby coś się w środku działo, a kiedy ją kilka razy obróciłam, kilka kawałków drutu i połamany plastik wypadły z chłodzonych żeberek w obudowie. Mam nadzieję, że nic nie jest uszkodzone, a zasilanie nie wybuchnie mi w twarz, kiedy go włączę i użyję... Czas pokaże ci... Wygląda dobrze, to jest dość chwiejne, ponieważ spoczywa tylko na 3 z 4 gumowych stopach w dole z powodu krzywej podwozia, która zostawia około 2-3 mm powietrza pod 1 gumową stopą... Kiedy ustalę, czy jednostka działa w 100% zgodnie z przeznaczeniem, wtedy mogę spróbować naprawić chwiejną podwozie, ale tylko jeśli zasilacz działa w 100% zgodnie z przeznaczeniem. Nie mogę się doczekać, żeby sprawdzić, czy zrobi fajerwerki i pozwoli magii z dymem, czy jest lepsza od pierwszych wrażeń. Życz mi szczęścia, wchodzę! ;-)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Przybył na czas. Opakowania nienaruszone. Testowane na 2h30m przy ladzie. Wszystko ok. Dobry produkt funkcjonalny, mały i przyjemny dla oka. Zdjęcia wyjaśniają, w jaki sposób urządzenie zostało odebrane i przetestowane. Chciałbym zauważyć, że falowanie widoczne dla oscyloskopu to 40mVPP z obciążeniem rezystancyjnym 0,34A przy napięciu 21,7V w trybie stałego prądu. Dobry zakup za ponad rozsądną cenę i szybką dostawę. Dzięki,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Produkt otrzymany dzisiaj. Przesyłka bardzo szybko. Wszystko idealne, bez żadnych uszkodzeń i dobrze spakowane. Fantastyczna fontanna, solidna konstrukcja. Mały i uniwersalny, mieści się w każdym rogu laboratorium. Krótko mówiąc, bardziej szczegółowo, na chwilę obecną jestem naprawdę zadowolony. Polecony sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Wielkie źródło przybyło dość szybko 12 dni dokonał pewnych zmian, takich jak zmiana wtyczki zasilania i umieścić bananowe złączki małe źródło światła dobrze silny podoba.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Jak na razie dobrze, ładowanie na 10A CC, wydaje mi się czuć od niego coś ciepłego, ale wentylator działa (i wyłącza się i włącza), więc zakładam, że nie jest przegrzanie. Przesyłka do Danii była szybka jak w reklamie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    A termék rendben megérkezett, nem volt gond a szállítással! az ígért határidőn belül megjött. Esztétikailag szép kivitel, próba üzem alatt rendben üzemelt! csak ajánlani tudom! meg vagyok elégedve a termékkel!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonały produkt. Super lekka i kompaktowa. Sklep wysłał adapter elektrycznej wtyczki zasilającej, ponieważ okrągły sworz ma średnicę większą niż 220V w brazylijskim standardzie. Przybył w 23 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo mała, ale bardzo przydatna ławka przełączająca zasilanie. Model ten jest w stanie dostarczyć 12A, co jest godne szacunku dla takiego urządzenia budżetowego. Jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Paczka była lekko posiniaczona i poluzowana śruba na okładce. Jednak działa świetnie, napięcie jest blisko wyświetlacza. Ogólnie jestem zadowolony z ceny/jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Bardzo małe i wysokiej jakości jedzenie, wnętrze jest wysokiej jakości! Nie wahaj się sprawdzić dokręcania śrub po odbiorze Miłość z Paryża:)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 134
    • Ft17 859
    • Ft14 529
    • Ft14 529
    • Ft5 083
    • Ft16 951
    • Ft16 951
    • Ft5 240
    • Ft10 896
    • Ft41 775
    • Ft8 777
    • Ft5 592
    • Ft7 690
    • Ft21 162
    • Ft4 129
    • Ft4 538
    • Ft3 494
    • Ft1 511