Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1393)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1393)
    • 5 Star(1334)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Cóż... nie miałem jeszcze czasu, by go przetestować, ale jak na razie nie wzbudza to zbyt wiele zaufania. Paczka była całkowicie nieuszkodzona bez śladów przemocy podczas transportu, kiedy rozpakowałam urządzenie, brzmiało jakby coś się w środku działo, a kiedy ją kilka razy obróciłam, kilka kawałków drutu i połamany plastik wypadły z chłodzonych żeberek w obudowie. Mam nadzieję, że nic nie jest uszkodzone, a zasilanie nie wybuchnie mi w twarz, kiedy go włączę i użyję... Czas pokaże ci... Wygląda dobrze, to jest dość chwiejne, ponieważ spoczywa tylko na 3 z 4 gumowych stopach w dole z powodu krzywej podwozia, która zostawia około 2-3 mm powietrza pod 1 gumową stopą... Kiedy ustalę, czy jednostka działa w 100% zgodnie z przeznaczeniem, wtedy mogę spróbować naprawić chwiejną podwozie, ale tylko jeśli zasilacz działa w 100% zgodnie z przeznaczeniem. Nie mogę się doczekać, żeby sprawdzić, czy zrobi fajerwerki i pozwoli magii z dymem, czy jest lepsza od pierwszych wrażeń. Życz mi szczęścia, wchodzę! ;-)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Przybył na czas. Opakowania nienaruszone. Testowane na 2h30m przy ladzie. Wszystko ok. Dobry produkt funkcjonalny, mały i przyjemny dla oka. Zdjęcia wyjaśniają, w jaki sposób urządzenie zostało odebrane i przetestowane. Chciałbym zauważyć, że falowanie widoczne dla oscyloskopu to 40mVPP z obciążeniem rezystancyjnym 0,34A przy napięciu 21,7V w trybie stałego prądu. Dobry zakup za ponad rozsądną cenę i szybką dostawę. Dzięki,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Produkt otrzymany dzisiaj. Przesyłka bardzo szybko. Wszystko idealne, bez żadnych uszkodzeń i dobrze spakowane. Fantastyczna fontanna, solidna konstrukcja. Mały i uniwersalny, mieści się w każdym rogu laboratorium. Krótko mówiąc, bardziej szczegółowo, na chwilę obecną jestem naprawdę zadowolony. Polecony sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Wielkie źródło przybyło dość szybko 12 dni dokonał pewnych zmian, takich jak zmiana wtyczki zasilania i umieścić bananowe złączki małe źródło światła dobrze silny podoba.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Jak na razie dobrze, ładowanie na 10A CC, wydaje mi się czuć od niego coś ciepłego, ale wentylator działa (i wyłącza się i włącza), więc zakładam, że nie jest przegrzanie. Przesyłka do Danii była szybka jak w reklamie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    A termék rendben megérkezett, nem volt gond a szállítással! az ígért határidőn belül megjött. Esztétikailag szép kivitel, próba üzem alatt rendben üzemelt! csak ajánlani tudom! meg vagyok elégedve a termékkel!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Doskonały produkt. Super lekka i kompaktowa. Sklep wysłał adapter elektrycznej wtyczki zasilającej, ponieważ okrągły sworz ma średnicę większą niż 220V w brazylijskim standardzie. Przybył w 23 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo mała, ale bardzo przydatna ławka przełączająca zasilanie. Model ten jest w stanie dostarczyć 12A, co jest godne szacunku dla takiego urządzenia budżetowego. Jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Przedmiot przybył szybko, zadziwiająco podobnie jak podczas pandemii. Jednak dostarczany adapter nie ma uziemienia. Przypadek PSU jest uziemiony, więc ziemia jest potrzebna dla bezpieczeństwa. Świetne małe PSU, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dostawa z Polski do Niemiec 3 dni. Jakość wykonania jest dobra. Pojemność ładunkowa 314 watów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 711
    • Ft31 639
    • Ft15 288
    • Ft15 925
    • Ft5 349
    • Ft19 747
    • Ft19 110
    • Ft5 514
    • Ft11 465
    • Ft43 958
    • Ft9 554
    • Ft9 554
    • Ft21 022
    • Ft22 296
    • Ft4 138
    • Ft9 235
    • Ft4 138
    • Ft152 905