Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2007)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(2007)
    • 5 Gwiazda(1907)
    • 4 Gwiazda(77)
    • 3 Gwiazda(10)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    Cóż... nie miałem jeszcze czasu, by go przetestować, ale jak na razie nie wzbudza to zbyt wiele zaufania. Paczka była całkowicie nieuszkodzona bez śladów przemocy podczas transportu, kiedy rozpakowałam urządzenie, brzmiało jakby coś się w środku działo, a kiedy ją kilka razy obróciłam, kilka kawałków drutu i połamany plastik wypadły z chłodzonych żeberek w obudowie. Mam nadzieję, że nic nie jest uszkodzone, a zasilanie nie wybuchnie mi w twarz, kiedy go włączę i użyję... Czas pokaże ci... Wygląda dobrze, to jest dość chwiejne, ponieważ spoczywa tylko na 3 z 4 gumowych stopach w dole z powodu krzywej podwozia, która zostawia około 2-3 mm powietrza pod 1 gumową stopą... Kiedy ustalę, czy jednostka działa w 100% zgodnie z przeznaczeniem, wtedy mogę spróbować naprawić chwiejną podwozie, ale tylko jeśli zasilacz działa w 100% zgodnie z przeznaczeniem. Nie mogę się doczekać, żeby sprawdzić, czy zrobi fajerwerki i pozwoli magii z dymem, czy jest lepsza od pierwszych wrażeń. Życz mi szczęścia, wchodzę! ;-)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    took a while to deliver, but it was worth it. it is a serious power supply with all it takes. in case you need adjustment of the voltage, there are trimmers on the display pcb. see photo. after adjustment it's 100% accurate

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Przybył na czas. Opakowania nienaruszone. Testowane na 2h30m przy ladzie. Wszystko ok. Dobry produkt funkcjonalny, mały i przyjemny dla oka. Zdjęcia wyjaśniają, w jaki sposób urządzenie zostało odebrane i przetestowane. Chciałbym zauważyć, że falowanie widoczne dla oscyloskopu to 40mVPP z obciążeniem rezystancyjnym 0,34A przy napięciu 21,7V w trybie stałego prądu. Dobry zakup za ponad rozsądną cenę i szybką dostawę. Dzięki,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2019

    Very good power supply. It can handle high currents with no problem, it does not get hot. On the inside it is well built, with a large heatsink. The circuit is based on the well known TL494 controller. Front panel indicators are quite precise and if there's a problem they can be calibrated (there are two preset resistors on the PCB). The switching transistors and the output rectifier are isolated and placed on the same heatsink. Between them is a diode in thermal contact with the heatsink. This is probably used as temperature sensor for the cooling fan. So far I wasn't able to get it hot enough to turn on the fan. Overall this is a good design at an affordable price.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dostawa z Polski do Niemiec 3 dni. Jakość wykonania jest dobra. Pojemność ładunkowa 314 watów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2019

    A fonte é muito compacta e potente. fica perfeita na bancada. Banggood de parabéns. Chegou bem antes do previsto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Produkt otrzymany dzisiaj. Przesyłka bardzo szybko. Wszystko idealne, bez żadnych uszkodzeń i dobrze spakowane. Fantastyczna fontanna, solidna konstrukcja. Mały i uniwersalny, mieści się w każdym rogu laboratorium. Krótko mówiąc, bardziej szczegółowo, na chwilę obecną jestem naprawdę zadowolony. Polecony sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Towar pochodzi z czeskiego magazynu i w niższej cenie niż z Chin - super Plusy - kompaktowy kształt - jest mniejsze niż myślałem. Doskonała funkcjonalność - prąd, napięcie i moc mogą być regulowane. Uniwersalne zastosowanie - źródło, eksperymenty w laboratorium. Jestem bardzo zadowolony z zakupu Minusy - w tej cenie brak w tym czasie To pochodzi z Czech i za cenę niż z Chin - wielki Plusy - cała sprawa - są mniej niż myślałem. Doskonała integralność - kompletna, łączona i moc może być ustawiona. Wykorzystanie - źródło, eksperymenty w środowisku. Jestem bardzo zadowolony z przyjemności Wady - Brak ceny w tym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Dostawa trwała chwilę, płyta zasilająca była luźna w środku, musiałem ją naprawić, więc nie jestem pod wrażeniem. Zasilanie jest w dobrym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    Essa Fonte ajustável e excelente, componentes dela são de ótimo qualidade, pode comprar sem medo, recomendo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$71.69
    • US$90.49
    • US$96.99
    • US$139.49
    • US$93.99
    • US$95.39
    • US$89.99
    • US$95.69
    • US$69.39
    • US$81.49
    • US$94.99
    • US$61.59
    • US$54.99
    • US$58.99
    • US$54.99
    • US$91.99
    • US$45.19
    • US$359.99