Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(161)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    Produkt dotarł, ale znalazłem pudełko mocno rozgniecione, a produkt został znaleziony pobity i zardzewiały po jednej ze stron. Działa płynnie w swojej funkcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Źródło jest wiarygodne, jego wartości są precyzyjne, nie zajmuje dużo miejsca i jest lekkie, mogę stać bez uszkodzeń zwarcie 3 amperów przez 5 sekund bez problemu, dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dobra dostawa bez żadnych uszkodzeń! Dostarczenie w ciągu 17 dni, jestem taka szczęśliwa. Dziękuję ci z Bangkoku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Wszystko poszło gładko przy dostawie... ale nie testowałem produktu, dotarł dobrze zapakowany bez widocznych uszkodzeń... lubili uwagę z dostawą... Gratulacje!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Podoba mi się produkt. Jakość jest dobra, sprawne działanie. Mały, ale potężny zasilacz. Naprawdę polecam ten przedmiot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Imponujące!!! Kupiony w dniu 5/09/2021, został opublikowany w dniu 10/09, a dziś, 17/09 przybył. Tu w Brazylii zajmuje dużo więcej czasu, żeby się tu dostać...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Ок

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Ótimo produto. Chegou antes do prazo. Recomendo a todos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Dobra, jeszcze jej nie użyłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dobre opakowanie, przybywam w kolejności, wraz z kablami gotowymi do użycia, bardzo dobrej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 951
    • Ft15 134
    • Ft14 529
    • Ft16 951
    • Ft14 529
    • Ft16 527
    • Ft11 186
    • Ft8 825
    • Ft5 446
    • Ft21 113
    • Ft8 777
    • Ft21 162
    • Ft4 129
    • Ft4 538
    • Ft17 057
    • Ft4 892
    • Ft3 933
    • Ft3 324