Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2022

    Opakowanie było tanie (niskiej jakości tektura), ale maszyna i części wydają się być dobrej jakości. Jedynym negatywnym, który do tej pory zauważyłem, jest dźwięk cierny, gdy bęben druciany się obraca (jak dwie powierzchnie szlifują się nawzajem). Wskaźniki napięcia i napięcia wydają się być dość dokładne. Pierwsza próba była przy spawaniu kątowym, gdzie było za dużo rozprysku, ale to wszystko przez ustawienia. Kiedy poświęciłem trochę czasu, aby znaleźć odpowiednie poprawki, udało mi się uzyskać bardzo dobry wynik z bardzo małym pluskaniem. Wszystkie spawanie wykonano z drutu Flux. Jeszcze nie użyłem konwencjonalnego drutu. W kilku słowach, jest to, co twierdzi, że jest (250A) i jest warte jego pieniędzy. Co do niezawodności, czas pokaże. Mam nadzieję, że ta recenzja była pomocna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Witam, dostawa przybyła na zaplanowane termin, punktualny, ma dobry pita maszyny, nadal nie mogłem spróbować, w pytaniu opakowanie poszło dobrze, ale z kilkoma uderzeniami w opakowaniu

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Kempo nebandziau. Elektrodai virina tikrai gerai. Bandziau virinti dvi 1.5 mm skardas kampu, skyliu nepradeginau, siule grazi. Nors as tik mokausi. Tiesa laidai galetu buti geresni. Bet uz tokia kaina tikrai verta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Szybka dostawa, produkt był nienaruszony, wypróbował funkcję MIG, wydaje się działać dobrze, wypróbuje MMA i MAG i zaktualizuje recenzję, wydaje się, że jest to dobra maszyna do kosztów, będzie mierzyć AMPS i po aktualizacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Doskonała maszyna do spawania, jak najbardziej znane marki. Solder bardzo dobrze zarówno drut, jak i elektroda z doskonałym Hot Start.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Szybka dostawa, pudełko zostało ugniecione i rozerwane papier. Produkt nie był widocznie uszkodzony. I tak musimy to sprawdzić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Urzadzenie górne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • gyyVIP4
    BE
    27/05/2022

    Przewód łączący między zaciskiem a urządzeniem jest zbyt cienki. Kabel się rozgrzeje przy natężeniu prądu 100 Aperów, izolacja zaczyna się topić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Fast delivery. but you can see photo .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Szybko wyślij dobre opakowanie. Ciało i pęseta są wewnątrz maszyny. Próbowałem z Fluxem i elektrodą i działa świetnie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$64.99
    • US$64.99
    • US$15.95
    • US$18.38
    • US$192.99
    • US$37.99
    • US$337.86
    • US$69.99
    • US$999.00