Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(688)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(688)
    • 5 Star(666)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • a74VIP2
    RU
    28/04/2021

    Świetny sklep, szybko wysłał zamówienie. Paczka była 29 dni przed Mordovią. Spędziłem dwa tygodnie na celniku. Aby sprawdzić częstotliwość podłączył do niej silnik o mocy 0,98 kW. Z gwiazdy na trójkąt, nie zmienił się. Tak pracował przez 30 minut. Ani silnik, ani przetwornik się nie ogrzały. Uruchom i zatrzymaj silnik, z konsoli na prebrasizerze - gładki. Jestem zadowolony z konwertera i sprzedawcy. Polecam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • DimVIP5
    GR
    20/01/2021

    To drugi, który kupiłem. Dostałem go na dobrą ofertę w wysokości 49 euro od CZ. To naprawdę dobra cena. Nie był jeszcze testowany. Kiedy to zbadam, wrócę. Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dažnio keitiklis reikalingas jungiant trifazį variklį į vienfazį tinklą su apsukų reguliavimo galimybe Galima prijungti variklį iki 2.2kW galios. Pirkau savo DIY projektui. Gera kaina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Excelente Custo benefício. Esse inversor atende perfeitamente motores até 3CV~9A @ 220V Trifásico. Por ser um produto chinês vem parametrizado em 50Hz, então para usuários do Brasil favor trocar os parâmetros de frequência. Manual vem somente em inglês, que foi traduzido do chinês, logo pode ser um pouco confuso a tradução literal. Ele também possui 6 saídas digitais, aceita potenciômetro externo, comunicação rs485, tem IHM removível que pode ser colocada em um quadro ou na frente de um equipamento caso queira fazer um melhor acabamento. No nosso mercado brasileiro, só essa IHM é o preço do inversor. Como engenheiro mecatrônico recomendo esse produto pelo seu custo benefício e vantagem de equipamento. Não possuí um ajuste de rampa de aceleração e desaceleração, mas modificando o parâmetro P034 você consegue modificar o degrau de incremento, que faz o mesmo serviço, porém em vez de escolher o tempo, você tem que ajustar a frequência que para usuários mais leigos pode ser um pouco mais complexo. Parâmetro que pede a velocidade do motor em 50Hz, coloque o valor ajustado do seu motor para que quando colocar em 60Hz, mostrar o valor real. RPM (50Hz) = ( RPM ( Seu motor) * 50Hz) / 60Hz

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Zamówiony 28dec2020, otrzymany 20jan2021 - zadowolony z 16 dni roboczych czasu dostawy, plastikowa torba'age była akceptowana bez znaczących uszkodzeń w pudełku wewnątrz. Jednostka vfd była dokładnie umieszczona/zabezpieczona w zwykłej piance moczanowej. Vfd wydaje się wytrzymały i solidny, pokrętło i przyciski działają dobrze, a złącza główne są akceptowalnej jakości. Nie mogę znaleźć żadnych wad z obudową i wszystko wydaje się pasować do siebie. Po długim serwisie na youtubingu podłączyłem dość starożytny 3fazowy silnik inducyjny GEC 380 V z 4 punktami złączy (z których jeden nie jest podłączony) plus ziemia do vfd. Wcześniej był podłączony do uruchomienia pojedynczej fazy 220V, więc nie miał określonego kierunku i z bardzo słabym momentem obrotowym. Wracając do VfD, może tam było połączenie mostkowe dla dwóch kabli ziemnych, ponieważ dokumentacja mówi o połączeniu Ziemi z mocą silnika i wejściową, więc może stać się trochę ciasno w tym jednym punkcie połączenia. W każdym razie, żadnego dymu, żadnych iskier, a silnik ożył, kiedy przekręciłem regulator, by zwiększyć prędkość/częstotliwość. Podrasowane parametry, przejechane do przodu i wsteczne, zastosowane hamowanie - ogólnie jestem nabuzowany, muszę wymyślić więcej momentu obrotowego przy niskich obrotach. Nie jestem też pewien, czy powinienem/mogłbym podkręcić parametr p00 (max volts) do 380 volt zamiast bieżącego ustawienia 220. Wgra kilka zdjęć na późniejszym etapie, mam jeszcze inne elementy do sprawdzenia. Moje pierwsze banggood zamówienia i produkt doświadczenie jest znacznie powyżej oczekiwań i będę polecać banggood i/lub produkty z otwartym sercem. Już zacząłem napełniać mój następny wózek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Dostawa do St. Petersburg w 25 dni 28.10- 21.11.20 W mieście kurierem, to było możliwe i w punkcie dostawy firmy logistycznej. Dobrze spakowane. Jeszcze go nie włączył.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Przesyłka przyszła w tym czasie. Szacunkowa, bezpieczna, nietestowana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Być zadowolonym z produktu. I spędzać więcej czasu na używaniu go, niezależnie od tego, czy będzie trwał. Szybka dostawa, pakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Został dobrze przyjęty, jest to dobry produkt, jest to mój wybór, mam nadzieję, że ma dobrą trwałość w zależności od jego funkcji. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    To coś jest mniejsze niż myślałem ale dzięki za szybką dostawę, Banggood ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 709
    • Ft37 048
    • Ft49 399
    • Ft53 031
    • Ft101 342
    • Ft61 749
    • Ft44 313
    • Ft15 615
    • Ft57 752
    • Ft158 773
    • Ft57 025
    • Ft30 871
    • Ft18 886
    • Ft20 565
    • Ft48 307
    • Ft18 867
    • Ft20 439
    • Ft15 722