Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Świetne okulary na każdy dzień. Wysoko wyprodukowane. Wygodne w noszeniu. Zadeklarowane parametry są w pełni zgodne. Wielkie dzięki producentowi i sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Bardzo zadowolony z okularów. Dobrze wyglądają na twojej twarzy. Obraz jest jasny i jasny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Op jakości okulary, są one wykonane naprawdę dobrze i są niesamowite do jazdy. Teraz kupiłem dwie pary i kupiłbym więcej. Są dobrze wykonane i wyglądają dobrej jakości. Zdjęcie pierwszej pary, którą kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Solidna konstrukcja z dobrych materiałów. Latarka nie jest wyjątkowa, ale za jego pieniądze jest w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Got, wszystko w porządku. Mam to, nic mi nie jest!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Bardzo podstawowe, spodziewałem się czegoś lepszego, Ale cóż, nie możemy również narzekać na cenę, dobrą rzeczą była szybkość dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Doskonały sprzedawca. Szybko, jakościowo i wygodnie. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Doskonały produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Złom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Jakość nie jest warta swoich pieniędzy. Siedzą niewygodnie. Jedno zgięcie i to nie jest wina poczty. Nie polecam kupna. Wysyłka: 34 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.74
    • US$8.07
    • US$11.49
    • US$17.24
    • US$17.24
    • US$21.93
    • US$37.94
    • US$36.74
    • US$17.31
    • US$15.99